Adm. direktør Michael Rusborg, CBRE GWS Danmark. Foto: CBRE

Ny direktør for CBRE GWS Danmark

1. januar tiltrådte Michael Rusborg officielt stillingen som ny adm. direktør i CBRE GWS Danmark, oplyser selskabet i dag.

Michael har været konstitueret direktør siden september 2020. Han har været ansat i CBRE GWS i næsten 5 år, senest som Business Unit Director for den danske forretning.

– Som led i en ny vækststrategi er CBRE A/S og CBRE GWS rykket endnu tættere sammen og deler nu også fysisk lokaler på vores danske hovedkontor på Islands Brygge i København. Det skaber nogle nye synergier, som kan mærkes ude hos kunderne. Michael Rusborg er med sin store erfaring og indsigt den helt rette mand til at sikre den fortsætte vækst af vores facilities management-forretning, og jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet, siger adm. direktør i CBRE i Danmark, Per Weinreich, i en meddelelse.

Michael Rusborg har mange års erfaring fra facility management-branchen fra blandt andet stillinger som regionschef i Recover Nordic og ISS og som afdelingschef i G4S. Herudover har han en baggrund som oversergent ved Den Kongelige Livgarde og har desuden flere diplomer i ledelse.

– Vi har en klar strategi om vækst i CBRE GWS Danmark, og jeg ser frem til at fortsætte denne rejse i tæt samarbejde med det danske team. Det er en meget spændende tid, hvor der satses stort både på organisk vækst og på muligheder for opkøb. Vigtigst af alt har vi fokus på vores kunder – både nye, men også dem vi har langvarige relationer med, siger Michael Rusborg.

 

Fakta: CBRE og CBRE GWS

– CBRE A/S og CBRE GWS er selvstændige juridiske enheder under CBRE Group Inc, som er et amerikansk ejendomsrådgivnings-, investerings- og integreret facilities management-selskab

– CBRE A/S opererer inden for rådgivnings- og investeringsdelen, mens CBRE GWS leverer integrerede facility management-ydelser til kunder i hele Danmark

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder