Dreyers Fond har købt Andelsboligforeningen Nørrebrogade 8/Sortedam Dossering 1 på Nørrebro i København. Foto: Dreyers Fond

Køber andelsboligejendom ved søerne i København

Dreyers Fond har købt Andelsboligforeningen Nørrebrogade 8/Sortedam Dossering 1 på Nørrebro i København.

– Vi er i Dreyers Fond meget glade for købet af denne markante ejendom i Københavns bybillede, som passer perfekt ind i vores opkøbsstrategi med fokus på velbeliggende boligejendomme i det centrale København, som samtidig er af høj arkitektonisk værdi. Vi ser frem til at videreføre ejendommen med fokus på høj kvalitet og velvære til glæde for ejendommens lejere, siger adm. direktør Bo Rygaard, Dreyers Fond.

Ejendommen på hjørnet af Nørrebrogade og Sortedam Dosseringen har et samlet erhvervsareal på 1.155 kvm og 1.928 kvm boligareal. Ejendomsaktieselskab Vest, der er ejet af Dreyers Fond, har overtaget ejendommen den 1. april. Samtidig opløser andelsboligforening sig selv, og ejendommen overgår til at blive en udlejningsejendom, hvor de nuværende andelshavere bliver lejere.

Dreyers Fond uddeler midler til initiativer og projekter, hvor formålet er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet, for eksempel i form af studierejselegater og andre legater.

Hos sælger er der også tilfredshed med salget.

– Vi er rigtig tilfredse med salget, som vi længe har været interesseret i. Vi har været en lille andelsforening, der har været tidskrævende at vedligeholde. Nu får vi en professionel udlejer med et godt ry, og det bliver en lettelse, siger Thomas Fiellau, adm. direktør og advokat.

Thomas Fiellau er selv beboer i ejendommen og går derfor nu også fra at være andelshaver til at være lejer.

Efter salg af kontorejendom på Østerbro
Så sent som i januar annoncerede Dreyers Fond salg af Haraldsgades Skolehus, som består af cirka 10.600 kvm kontor og en parkeringskælder på 2.500 kvm på Østerbro i København. Det skete i en handel til 232 millioner kr.

Læs mere i Dansk investor køber kontorejendom på Østerbro for 232 millioner kr.

Læs flere nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder