Logistikejendommen på Rønnekrogen 13 i Hillerød. Foto: CBRE

Britisk investor køber stor logistikterminal vest for København

Britiske Blackbrook Capital har netop foretaget sin anden investering i Danmark. Der er igen tale om en logistikejendom – dog en noget større end sidst. Virksomheden har investeret i en 42.000 kvm logistikejendom vest for København.

Den første investering var en 5.000 kvm stor terminal i Hillerød. Begge terminaler har samme lejer på en lang lejekontrakt: Danske Fragtmænd, som har solgt næsten alle deres terminaler til investorer. Det fremgår dog ikke, hvem sælger er i den pressemeddelelse, som Blackbrook har sendt ud onsdag. Ligeledes er prisen ikke oplyst.

– Grundlaget for at købe denne ejendom er enestående. Det er en virkelig sjælden mulighed for at eje en stor logistikejendom med top beliggenhed i københavnsområdet, og som kommer til at tjene sig selv hjem. Vi regner med at der kommer en større efterspørgsel på denne type bygninger, så værdien er sikret på lang sigt, siger Arvi Luoma, der er adm. direktør i Blackbrook.

Blackbrook med hovedkontor i London er stiftet af adm. direktør Arvi Luoma og bestyrelsesformand Gordon F. DuGan. De præsenterer Blackbrook som et uafhængigt, europæisk ejendomsinvesteringsselskab med fokus på ’mission-critical assets, including last-mile logistics, with creditworthy tenants in established European markets’.

Forud for sin allerførste investering kontaktede Blackbrook CBRE i London, hvorefter kontakten blev videreformidlet til CBRE i Norden og Danmark.

CBRE har formidlet begge handler.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder