Kalvebod Brygge 35-37 i København V. Foto: Newsec

Københavnsk Dades-domicil får enkelt stor lejer

Domicilejendommen på Kalvebod Brygge 35-37 har fået ny lejer. Det er den danske medicinalvirksomhed Abacus Medicine, der flytter fra sit hovedkontor på Vesterbrogade til havnefronten i København V.

Forude venter en totalrenovering af de 5.600 kvm, der er ejet af Dades og udlejet af Newsec Property Asset Management, der også har bygningen under forvaltning.

Kalvebod Brygge 35-37 er opført i 1997 og har plads til 400 medarbejdere. I 2022 er det i nabolaget planlagt, at Bjarke Ingels’ studieboliger, Kaktustårnene, står færdige til indflytning, og i 2023 forventer Ikea at åbne et varehus på Kalvebod Brygge. Det er også her, at Københavns nye, internationale busterminal skal ligge, ligesom at der kommer metrostation til Fisketorvet.

– Der har i processen været flere interesserede lejere til dele af ejendommen, men Newsec formåede virkelig at handle hurtigt og fandt en domicillejer, hvilket ejendommen er optimal og skabt til. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde med Abacus Medicine, siger Niels-Peter Edvardsen, ejendomsdirektør i Dades.

Dades ejer desuden bygningerne Glaskuben og Krystallen på Kalvebod Brygge.

Abacus Medicine, der har 250 medarbejdere i København og mere end 1.000 globalt, flytter ind i den nyrenoverede ejendom den 1. september.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje