Ulrik Ahrendt-Jensen, adm. direktør i OK-Fonden, og Allan Polack, Group CEO i PFA. Foto: Presse

To ejendomme skifter hænder mellem pensionskasser

OK-Fonden har etableret et samarbejde med PFA om at opføre friplejehjem og seniorboliger i 10 danske kommuner. Som en del af det projekt har parterne indgået en fælles aftale om, at OK-Fonden og PFA køber Thea og Bavne Ager fra ATP Ejendomme den 1. april.

OK-Fonden solgte i 2017 bygningen, som huser det psykiatriske bo- og behandlingssted Thea på Frederiksberg til ATP som en del af almindelig kapitalforvaltning. Desuden finansierede ATP byggeriet af OK-Fondens friplejehjem, Bavne Ager, i Gilleleje.

– I PFA ønsker vi at skabe gode rammer for det gode seniorliv. Det sker blandt andet via vores partnerskab med OK-Fonden, hvor vi med denne investering som den seneste i rækken er med til at understøtte det voksende behov for nye og attraktive boligformer til den stadig større gruppe af seniorer, siger Peter Kenneth Morgan, Senior Investment Manager i PFA.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau