Foto: Rambøll

Rambøll klar med tre nye ansigter i direktionen

Tre fremtrædende medarbejdere i Rambøll er blevet forfremmet til koncernledelsen. Det sker, efter at de forhenværende koncernledelsesmedlemmer Markku Moilanen og Hilde Tonne begge har påtaget sig stillinger som adm. direktører uden for Rambøll, og at Søren Holm Johansen går på pension efter 32 år i virksomheden.

– At to direktionsmedlemmer ud af tre forlader virksomheden for at indtage CEO-stillinger i andre virksomheder er et bevis på vores evne til at udvikle ledere i Rambøll. Det understreges yderligere af det forhold at vores tre nye medlemmer af koncernledelsen alle er rekrutteret internt, siger koncernchef Jens-Peter Saul.

Peter Heymann Andersen udnævnes til koncerndirektør med ansvar for de tværgående, globale forretningsenheder Byggeri, Transport, Arkitektur, landskab & byrum samt Vand.

Michael Thorndahl Simmelsgaard udnævnes til koncerndirektør med ansvar for de tværgående, globale forretningsenheder Energi, Miljø & Sundhed og Management Consulting.

Mathew Riley udnævnes til koncerndirektør med ansvar for de geografiske forretningsenheder Danmark, Finland, Norge, Sverige, Storbritannien og Tyskland.

Alle tre er hentet internt i Rambøll og får sammen ansvaret for at drive Rambølls aktiviteter globalt og lokalt, som afspejlet Rambølls operating model og matrixorganisation.

Ny koncernledelse
Med ændringerne består Rambølls koncernledelse af koncernchef Jens-Peter Saul, CFO Marianne Sørensen og nytilkomne Peter Heymann Andersen, Michael Thorndahl Simmelsgaard og Mathew Riley.

Peter Heyman Andersen kommer fra en stilling som adm. direktør i Rambølls globale forretningsenhed for Transport. Før var han i mere end 15 år leder i Rambølls globale forretningsenhed for Energi.

Michael Simmelsgaard kommer fra en stilling som adm. direktør i Rambølls globale forretningsenhed for Energi. Han kom til Rambøll i 2020 efter at have haft ledende roller inden for havvind i førende virksomheder som Vattenfall, Ørsted og Siemens Wind Power.

Mathew Riley kommer fra en stilling som adm. direktør i Rambøll i Storbritannien. Mathew Riley har mere end 30 års erfaring fra ledende stillinger i ejendoms- og byggebranchen som kunde, entreprenør og konsulent.

Læs også Rambøll tilfreds trods omsætningsdyk i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder