Illustration: Innovater

Innovater sælger rækkehuse for trecifret millionbeløb til Casa Nord

Ejendomsudvikleren Innovater sælger i Hedensted 80 boliger til Casa Nord.

De i alt cirka 7.000 kvm rækkehuse tæt på Sebberup Skov består af 80 etplans tæt-lav boliger i størrelser varierende fra 80-100 kvm alle med egen have og terrasse. Casa Nord betaler 136 millioner kr. for rækkehusene.

– Hedensted har en central placering i forhold til både Vejle og Horsens, men også Aarhus. Vi tror derfor, at Remmerslund Skovby vil kunne tiltrække beboere fra byerne, som ønsker en overskuelig etplans bolig både hvad angår vedligeholdelse samt økonomi, og hvad enten man kommer fra lejlighed eller fra en stor villa, man ikke længere kan overskue. Vi er rigtig glade for, at Casa Nord kan se de samme muligheder i området, siger udviklingschef Andreas Bagunck, Innovater.

JFP står for opførelsen, og projektet er tegnet af Atra Arkitekter.

– Vi er meget tilfredse med handlen, som fint matcher de projekter, vi selv udvikler. I Remmerslund Skovby kan vi få et projekt med mange etplansboliger, som er noget, vi oplever en stor efterspørgsel på samt et projekt, som er klar til indflytning inden for 16-17 måneder. Det er en meget tilfredsstillende kombination, siger Torben Røsler, der står bag Ejendomsselskabet Casa Nord.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder