Bang & Olufsen rykker 1. juni ind i stuetagen i Flakhaven 1 i Odense. Foto: Nordicals

Karsten Bill finder lejer til Flakhaven-ejendom

1. juni overtager Bang & Olufsen det store lejemål i stuetagen i Flakhaven 1 i Odense. Det drejer sig om 1.048 kvm i den historiske ejendom fra 1873, som er kendt i bybilledet.

Nordicals Odense har formidlet udlejningen for den lokale ejendomsinvestor Karsten Bill Rasmussen, som i efteråret 2018 overtog Flakhaven 1 i en trecifret millionhandel.

Læs mere i Flakhaven-ejendom i Odense solgt for trecifret millionbeløb

Siden købet er ejendommen blevet istandsat, så den flugter bedre med den oprindelige renæssanceprægede paladsstil.

Ifølge Nordicals Odense har flere potentielle lejere haft øje for ejendommen, men det blev Bang & Olufsen, der skulle blive den første lejer i stueetagen i ejendommen.

– Vi har set meget frem til at kunne fortælle denne fantastiske nyhed. Da vi satte vores ’udlejet’-skilte på, var der flere lokale folk, der var henne for at høre, hvem der havde lejet sig ind. Man bliver jo rigtig glad, når folk er så interesseret i, hvad der sker i byen.

– Siden vi overtog udlejningen af lokalerne, har der været interesse fra flere virksomheder, og vi har også haft forskellige lejekontrakter ude. At det er B&O samt deres cafékoncept, der åbner, giver fantastisk mening. Placeringen og det kundeflow, der er på Flakhaven, er helt unikt. Vi er sikre på, at konceptet bliver en succes, siger medindehaver Morten Rasmussen, Nordicals Odense.

Fra november 2016 til udgangen af september 2018 var Flakhaven 1 på udenlandske hænder, efter det britiske investerings- og forvaltningsselskab M7 Real Estate sammen med den amerikanske kapitalforvalter H.I.G Capital havde købt 67, hovedsagelig, filialejendomme af Danske Bank.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder