Koncenton har tidligere præsenteret sine allerførste seniorejendomme, som bygges i Albertslund og kommer til at bestå af to ejendomme med i alt 82 lejligheder på henholdsvis 65 og 85 kvm. Illustration: Koncenton

Koncenton vil investere 550 millioner kr. i seniorboliger

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder