Klaus Hougaard Christensen (til venstre) og Lars Westall er ligeværdige partnere i CPH Erhverv Hougaard & Westall. Foto: Presse

Erfarne mæglere slår sig sammen i CPH Erhverv

Lars Westall med fortid i blandt andet Newsec Advisory og PFA Ejendomme er indtrådt som partner i mæglervirksomheden CPH Erhverv, som Klaus Hougaard Christensen etablerede i 2017.

I den forbindelse skifter mæglervirksomheden navn til CPH Erhverv Hougaard & Westall.

De to ligeværdige partnere har tilsammen over 40 års erfaring fra ejendomsbranchen, og virksomheden har fortsat fokus på at udleje kontorer og velbeliggende butikslokaler i Storkøbenhavn samt på at formidle – og rådgive om – investeringsejendomme.

– Ejendomsmarkedet er de senere år blevet markant mere professionelt med øget interesse for at investere i fast ejendom og med et stigende antal investorer fra udlandet. Det stiller høje krav til erhvervsmægleren, der skal rådgive og udleje lokaler med fokus på, at ejendommen bliver fremtidssikret og værdioptimeret, siger Lars Westall i en meddelelse.

Lars Westall er uddannet cand.jur. samt advokat og har arbejdet i Jeudan og i PFA Ejendomme. I 2013 skiftede han til mæglerbranchen som associeret partner i Lintrup & Norgart og siden partner i CC Property, der i 2019 blev en del af Newsec Advisory. Tidligere har Lars Westall været ansat i brancheforeningen Ejendomdanmark.

Tilgang til markedet
Klaus Hougaard Christensen er statsautoriseret ejendomsmægler og valuar og har erfaring med at værdioptimere ejendomme fra sammenlagt over 15 år i M. Goldschmidt Ejendomme. Desuden har han beskæftiget sig med projektudvikling i Skanska, og for fire år siden var han med til at stifte Ringcity Erhverv, som senere ændrede navn til CPH Erhverv – og som nu altså hedder CPH Erhverv Hougaard & Westall.

CPH Erhverv Hougaard & Westall har kontor på Frederiksgade i København – lige ved Marmorkirken. Udover de to partnere omfatter virksomheden Marianne Bro, erhvervsmægler med speciale i detaillokaler, samt grafiker og backoffice-funktioner.

– Jeg ser frem til samarbejdet og partnerskabet med Lars Westall. Vi har samme værdisæt og professionelle tilgang til sagerne, og vi ønsker at drive en mæglervirksomhed i øjenhøjde og med fokus på at skabe værdi for vores kunder, siger Klaus Hougaard Christensen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder