Nytorv 1 i Aalborg. Foto: Colliers

Wagner løber med markant bankejendom efter investorkamp

Aalborg-baserede Wagner Ejendomme har netop købt den måske mest centralplacerede ejendom i Aalborg. Det drejer sig om den 2.269 kvm store bankejendom på Nytorv 1, som i flere år har været ejet af Jyske Bank, men som nu er solgt i en budrunde.

– Ejendommen blev udbudt til salg for knap 53 millioner kr., men konkurrencen mellem investorerne gjorde, at salgsprisen fik et markant prisløft, oplyser partner og direktør Claus Sondrup, Colliers International i Aalborg, der har stået for transaktionen.

Hos køber, Wagner ejendomme, er der naturligvis tilfredshed med købet af Nytorv 1, der blev bygget i 1850, og som de seneste mange år har været ejet og anvendt af Jyske Bank.

– Vi er meget tilfredse med, at ejendommen endte hos os. Vi var klar over, at der var hård konkurrence om den, så vi lagde alle kræfter i, og heldigvis lykkes det os at erhverve ejendommen, som må siges at være en af Aalborg bedst beliggende. Fremtiden ser også lys ud med mere gående trafik i området og mindre kørende trafik, siger adm. direktør og medejer Trine Wagner, Wagner Ejendomme, om den seneste tilføjelse til familievirksomhedens portefølje.

Gode udviklingsmuligheder
Hos Colliers ser Claus Sondrup gode muligheder for at udvikle nogle af de sekundære arealer i ejendommen og størstedelen af stueetagen, når Jyske Bank flytter fra ejendommen.

– Af samme årsag var der en enorm interesse for ejendommen, hvor vi havde et stærkt felt af lokale og udenbys investorer, der viste interesse. For Aalborg lokalt oplever vi især en stigende efterspørgsel efter førsteklasses-ejendomme med meget central beliggenhed. Og vi har lokalt et stærkt boligmarked, hvor vores investorer er klar til at betale gode priser for de rigtige ejendomme. Derfor ser vi også, at der for de helt rigtige ejendomme kan opnås ekstraordinært gode priser, Claus Sondrup.

Wagner Ejendomme med fremgang
Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Wagner Ejendomme ApS i 2019/20 havde en stigenede bruttofortjeneste til 69,6 millioner kr. fra 64,5 millioner kr. året før. Samtidig blev resultatet før skat løftet til 46,4 millioner kr. fra 45,2 millioner kr.

På balancedagen 30. april 2020 havde selskabet aktiver for i alt 1.278 millioner kr. mod 1.212 millioner kr. året før, mens egenkapitalen var reduceret til 208 millioner kr. fra 218 millioner kr.

Læs også Wagner Ejendomme køber 2.700 kvm gågade-ejendom i Aalborg

 

Fakta: Wagner Ejendomme

– Ejendomsselskabet Wagner Ejendomme ejer en portefølje på 44 ejendomme med cirka 500 erhvervs- og boliglejemål primært i Aalborg. Selskabet ejer Metropol Shoppingcenter i Hjørring samt halvpart i Bygholm Park Hotel i Horsens

– Wagner Ejendomme ejes af familien Wagner

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder