Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED. Foto: Frederikke Hoeg

Tilfreds RED lander Corona-trykket regnskab 

RED Property Advisers, som er selskabet bag den københavnske erhvervsmægler Cushman & Wakefield RED, har netop offentliggjort årsregnskab for 2020.

Regnskabet viser en tilbage i bruttoresultatet på 11 procent til 46,3 millioner kr. fra 52 millioner kr. i 2019.

Dermed følger RED mæglerkonkurrenten Lintrup & Norgarts retning. Lintrup & Norgart er kommet ud af 2020 med en nedgang i bruttoresultatet på 27 procent til 15,5 millioner kr.

Læs mere i Lintrup & Norgart tilfreds trods ny tilbagegang

Læs også Lintrup & Norgart tager hul på generationsskifte

2020 har som bekendt været et anderledes år på grund af Covid-19.

– Vi er meget tilfredse med vores resultat, især henset til nedlukningen i marts og april, som efterlod en periode med begrænset omsætning. Når man står midt i orkanens øje, er det svært at vide, hvilken vej vinden blæser, men vi valgte at fastholde alle medarbejdere, og det viste sig at være den rigtige strategi, da markedet i anden del af 2020 rettede sig, siger Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED.

Han forklarer, at de mange helt og delvise nedlukninger i både Danmark og andre lande i flere tilfælde gjorde de svært at få de internationale beslutningstagere til Danmark.

– På den baggrund er det overraskende, at 55 procent af den samlede transaktionsvolumenen i Danmark endte på udenlandske hænder i 2020, siger Nicholas Thurø.

Læs mere i Indrejseforbud forhindrede udenlandske investorer i trecifret millionopkøb

Forventninger til 2021
For 2021 forventer RED ’fortsat stor aktivitet’ og har i årets første måneder ansat seks personer og søger fortsat flere folk til Capital Markets-afdelingen.

– Vi skal som virksomhed hele tiden udvikle os, og vi har derfor fokus på at tiltrække den kommende generation af unge talenter til RED og samtidig søge at udvide partnerkredsen med egne og eksterne talenter, som kan sikre vores position i markedet, siger Nicholas Thurø.

Han uddyber over for Estate Media:

– Vi forventer i 2021 et bruttoresultat på niveau med 2020 med pil op. Vi har en stor pipeline af sager i alle afdelinger og meget travlt, men vores bruttoresultat er naturligvis meget afhængig af udfaldet af store enkeltsager. Men vi har haft en god start på 2021 og netop fået en række mandater på større sager i København, hvorfor vi forventer et travlt, men godt 2021.

Partnerkreds udvidet til ni personer
For nylig blev Anders Krogh optaget i partnerkredsen i Cushman & Wakefield RED. Det betyder, at de ni partnere nu er Anders Krogh, Kjeld Pedersen, Kristian Vinggaard, Jesper Tindbæk Anderson, Lior Koren, Bo Svensen-Stevns, Claus Bælum, Nicholas Thurø og Bjarne Jensen, der er bestyrelsesformand.

Læs mere i RED udvider til ni partnere

 

Seneste årsregnskaber – RED Property Advisers

Kilde og tabel: RED Property Advisers P/S’ årsrapport 2020

Læs også RED med faldende bruttofortjeneste nedjusterer forventningerne til 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder