Foto: Jysk

Jysk og andre store kæder vil have lavere husleje

Flere af landets største butikskæder som Jysk, Bog & Idé og Bahne forsøger nu at tippe magtbalancen med udlejerne og gør klar til et opgør om huslejen, fordi coronakrisen har presset de fysiske butikker yderligere.

Det skriver dagbladet Børsen.

Den familieejede boligkæde Jysk vil have huslejeniveauet ned på lang sigt. Hvis det ikke sker, er Jysk i sidste ende klar til at flytte nogle af sine butikker.

– Vi skal hele tiden vurdere, hvor det gode tilbud er, og hvor kunderne kommer. Vi vil ikke betale en ublu pris for at ligge et givent sted. Så må vi genforhandle, når kontrakterne skal fornyes, og hvis vi ikke kan det, så må vi finde et andet sted, der er bedre, siger Jysks retaildirektør, Mikael Nielsen, til Børsen.

Inden for det seneste år har Jysk to gange været nødt til at lukke for kunderne i cirka to tredjedele af kædens lidt over 3.000 butikker verden over.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje