Adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig. Foto: Cecilie Loulou Simonsen/Happy Playrooms

Ikano Bolig ansætter salgs- og udlejningschef

Ikano Bolig har godt gang i salget samt flere store projekter i støbeskeen og har derfor ansat Louise Schaldemose som salgs- og udlejningschef. Louise Schaldemose er uddannet ejendomsmægler og kommer fra en stilling som udlejningschef i Homes projektafdeling.

– Det bliver spændende at være med til at etablere en helt ny funktion hos Ikano Bolig og bygge et stærkt team op. Jeg glæder mig til at skabe tillidsfulde relationer og følge køberne på hele deres rejse – fra potentielle købere til etablerede boligejere og boliglejere, fortæller Louise Schaldemose.

Louise Schaldemose har arbejdet som ejendomsmægler i 8 år, hvor hun blandt andet som en af to udlejningschefer i Homes projektafdeling har været med til at opbygge en helt ny afdeling med fokus på projektsalg, nybyg og udlejning.

Louise Schaldemose

Louise Schaldemose ser frem til at bringe sine erfaringer i spil og bidrage til den fortsatte vækst i Ikano Bolig, som for nylig har investeret 300 millioner kr. i selskabets projekter i henholdsvis Greve og Hillerød. Derudover har Ikano Bolig 100.000 kvm nye boligbyggerier i sin pipeline, hvorfor Ikano Bolig forventer at igangsætte flere nye investeringsprojekter i 2021.

– Ikano Bolig er på en spændende vækstrejse, som kræver flere hænder. Vi er glade for at få Louise Schaldemose med ombord, og vi er sikre på, at hun er den helt rette til at løfte opgaven, siger adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig.

Louise Schaldemose tiltrådte 1. marts som om salgs- og udlejningschef i Ikano Bolig.

 

Fakta: Ikano Bolig

– Ikano Bolig er en del af den svenskejede Ikano Group, der består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion og forsikring. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien, der også står bag Ikea

– Adm. direktør René Brandt var med til at lancere Ikano Bolig i 2017

– I september 2018 offentliggjorde Ikano Boligs sit første boligbyggeri i Danmark. Det er i Greve. Siden er flere projekter blevet præsenteret

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder