Bestyrelsesformand og stifter Olav de Linde, Ejendomsselskabet Olav de Linde. Foto: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Olav de Linde vil bytte 7.000 kvm skov i boligprojekt-strid

I den efterhånden langvarige strid om, hvad der skal ske med den grund, som Ejendomsselskabet Olav de Linde ejer i kanten af Åløkkeskoven i Odense, er det aarhusianske selskab nu klar med et alternativt tilbud til Odense Kommune, som flere gange har afvist selskabets boligprojekt i området.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Med forslaget vil Ejendomsselskabet Olav de Lindes byggeri blive reduceret fra fire til tre punkthuse. Til gengæld vil selskabet overdrage op imod 7.000 kvm skov til Odense Kommune. Det potentielt kontroversielle er, at det ene hus skal bygges på den såkaldte Cirkuspladsen, som ligger inde på den omstridte del af grunden, skriver avisen.

I november truede bestyrelsesformand Olav de Linde, Ejendomsselskabet Olav de Linde, med at droppe fremtidige investeringer i Odense, hvis ejendomsudviklerens byggeplaner i Åløkkeskoven blev forkastet.

Læs mere i Mystik om Olav de Lindes tilbagetrækning af projekt i 11. time

Læs også Olav de Linde truer med at droppe fremtidige investeringer i Odense

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder