Søren Faerber, Scandic Hotels adm. direktør i Danmark (til højre), og hoteldirektør Jørgen Frederiksen foran Scandic Kødbyen, som åbner 15. marts. Foto: Scandic

Scandic åbner flere hoteller

Optimismen stiger hos Scandic, fordi Danmark er på vej mod en gradvis genåbning.

Det forventer Søren Faerber, Scandic Hotels adm. direktør i Danmark, i hvert fald.

Derfor har Scandic valgt at åbne fire af de hoteller, som kæden siden 11. december har holdt lukket. Det drejer sig om Scandic Regina i Herning, der åbner 14. marts, samt Scandic Sønderborg, Scandic Sydhavnen og Scandic Kødbyen i København, der alle åbner 15. marts.

– Vi tror på, at vi snart ser yderligere lempelser af restriktionerne. Vaccinerne begynder at samle momentum, og det betyder, at vi snart kan begynde at mødes igen, siger Søren Faerber.

– Vi danskere kan ikke længere blive siddende på hjemmekontoret, vi har siddet indespærret hele vinteren. Hver dag får vi opkald fra virksomheder, der gerne vil samle deres medarbejdere på vores hoteller. Vi oplever et stort behov for at komme ud, få frisk luft og oplevelser. Det kan vi give under trygge rammer på vores hoteller, siger han.

Status
Efter genåbningen af de fire hoteller har Danmarks største hotelkæde 16 af sine i alt 27 hoteller i Danmark åbne. Scandic tog konsekvensen af de skærpede restriktioner i december 2020 og valgte midlertidigt at lukke 19 af sine hoteller. Genåbningen kommer på baggrund af Scandics forventning om en lempelse af coronarestriktionerne som følge af et lavt smittetryk og en stigende andel vaccinerede danskere.

Læs også Scandic taber milliarder – men topchef tror på hotelcomeback i år

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder