Martin Dam-Rasmussen. Foto: Presse

CBRE henter erfaren Procurement Director

Martin Dam-Rasmussen er ny Procurement Director i CBRE Global Workplace Solution i Danmark og Norge.

Martin Dam-Rasmussen kommer med en mangeårig indkøbserfaring, senest fra en lignende stilling i Coor Service Management, hvor han har været Head of Procurement siden 2017. Han har tidligere arbejdet som Indirect Procurement Manager i Basf, har en HD i Finansiering og ledelseserfaring fra en udsendelse med Forsvaret.

– Jeg ser frem til at bidrage til den gode position, CBRE allerede har i markedet, og til at skabe yderligere vækst ved at fungere som det vigtige bindeled mellem strategiske underleverandører og kunder, siger Martin Dam-Rasmussen.

Med ansættelsen styrker CBRE GWS sit fokus på leverandørrelationer for at levere værdiskabende løsninger, projekter og rådgivning inden for facility management til lokale kunder i Danmark og Norge.

Martin Dam-Rasmussen tiltrådte 1. februar.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder