Rasmus Nørgaard. Foto: Wilfred Gachau

Nrep-medstifter bryder ud for at skabe ny boligudvikler

Rasmus Nørgaard har brugt 15 år på at bygge ejendomsudvikleren og -investoren Nrep op fra bunden. Nu starter han ny virksomhed med Nrep i ryggen og investerer størstedelen af sin tid og sine penge i at knække et af de største uløste samfundsproblemer – boliger for alle i byen.

Medstifter og medejer af den danske, internationale ejendomsinvesteringsvirksomhed Nrep Rasmus Nørgaard bryder nu ud fra dagligdagen i Nrep og stifter eget firma under navnet Home.Earth. Første grund til boligudvikling er under forhandling i bydelen Nærheden i Taastrup.

Stiftelsen og opbygningen af Home.Earth sker med fuld forståelse og opbakning fra de tidligere partnere i Nrep. Målet er at forsøge at finde en model for, hvordan man kan bygge boliger, der giver en inkluderende by. Overliggeren er at tage hensyn til både People – Planet – Profit.

– Det motiverer mig at prøve at finde løsninger på noget, som ingen andre kan finde løsninger på. Jeg vil være stolt af at være med til at skabe en inkluderende og sammenhængende by, men også set ud fra et konkurrenceperspektiv vil jeg synes, det kunne være sjovt at lykkes med noget, som mange tror ikke kan lade sig gøre. Det motiverer mig, siger Rasmus Nørgaard.

Team af kreative og kapitalerfarne
Holdet er sat til at føre visionen ud i livet. Det består af en bred base af tidligere Mckinsey-folk, kreative folk med gode input, blandt andet tidligere partner i arkitektfirmaet 3XN Kasper Guldager, Nephew-guitaristen Kristian Riis og et par medarbejdere fra blandt andet Nrep og Briq. En del af holdet er hollandsk, og konceptet bliver rullet ud i Holland og Danmark samtidig.

– Vi har samlet et hold, som kan møde de udfordringer, vi står overfor på meget forskellig vis. Vi har eksempelvis en af stifterne af hotelkæden Citizen M med, som jeg synes er en af de dygtigste, jeg har mødt til bygningsdesign. Han skal sammen med Kasper Guldager skabe et cirkulært bygningsdesign, som kan skaleres. Vi er ikke gode i branchen til skalering. Hver gang vi finder et stykke jord, starter vi forfra. Det vil vi forsøge at gøre på en anden måde, siger Rasmus Nørgaard.

Læs hele artiklen om, hvordan Rasmus Nørgaard sammen med teamet vil udvikle Home.Earth, og hvor pengene kommer fra. Det er i den nye udgave af Estate Magasin nr. 2/2021 her

Læs også i 3XN mister partner og direktør – vil være ejendomsudvikler

Læs mere i Kasper Guldager Jensen løfter lidt af sløret for nyt ejendomsselskab

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder