Verdions E20 Park Copenhagen i Solrød. Foto/illustration: Verdion

Verdion vil investere mindst 11 milliarder kr. i Danmark og Sverige

Verdion, som 1. marts har åbnet kontor i Danmark med Head of Investment, Nordics Peter Michael Tetzlaff i spidsen, sætter nu beløb på, hvor meget den britiske logistikinvestor planlægger at investere som led i sit øgede fokus på Danmark og Sverige.

Således oplyser adm. direktør og stifter Michael Hughes til dagbladet Børsen, at Verdion i de kommende syv år vil investere mindst 11 milliarder kr. på at udvide porteføljen af lager- og logistikejendomme i Danmark og Sverige.

– På tværs af Danmark og Sverige har vi i de kommende syv år et 1,5 milliard euro stort investeringsprogram for både nye og eksisterende ejendomme, siger Michael Hughes til Børsen.

Adm. direktør og stifter Michael Hughes, Verdion. Foto: Verdion

Han kan endnu ikke sige noget om fordelingen af investeringer mellem de to lande.

Siden 2013 har Verdion opbygget en 1,5 milliard euro – godt 11 milliarder kr. – stor portefølje af logistikejendomme. Det er sket i kraft af nye projekter og ombygninger i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet.

I Danmark har Verdion aktuelt investeret omkring 2 milliarder kr. i logistikejendomme. Det drejer sig om logistik i Allerød, Greve og Solrød, hvor sidstnævnte hedder E20 Park Copenhagen og er under opførelse. Fuldt udviklet vil E20 Park Copenhagen have en værdi på cirka 1,5 milliard kr.

Læs mere i Britisk investor afslører plan for logistikprojekt til 1,5 milliard kr.

Læs også Verdion åbner kontor i Danmark med tidligere CBRE-profil i spidsen

 

Fakta: Verdion

– Verdion er en investor, udvikler og kapitalforvalter specialiseret i industri- og logistikejendomme med aktiviteter i hele Europa

– Verdion udvikler specialiserede logistikfaciliteter for store e-handel-, produktions- og tredjepartskunder. Virksomheden erhverver strategisk placerede landområder med udvikling for øje og investerer i aktiver, der har potentiale til at skabe merværdi

– Verdion har skabt en europæisk logistikportefølje på 1,5 milliard euro – godt 11 milliarder kr. Porteføljen består af både udviklingsprojekter og eksisterende aktiver, der er strategiske investeringer i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet

– Verdion har på nuværende tidspunkt udviklingsprojekter i gang, der til sammen dækker 1,5 million kvm

– Hovedkontoret ligger i London, og selskabet har kontorer i Düsseldorf, Frankfurt og nu København og Gøteborg

– Verdion blev grundlagt i 2010 af adm. direktør Michael Hughes

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder