Adm. direktør, ejer og stifter Pierre Legarth, Pierre Ejendomme. Foto: Privat

Pierre Legarth vinder pris: Jeg er helt vildt stolt

Det koldingensiske ejendoms- og udviklingsselskab Pierre Ejendomme, som er ledet og ejet af erhvervsmanden Pierre Legarth, er blevet kåret til Årets Virksomhed 2020 af Business Kolding.

Det skriver avisen Jydske Vestkysten.

– Jeg er helt vildt stolt. Det er en kæmpe ære at modtage den ultimative pris. At vinde i år, hvor det er virksomhedslederne, der har stemt, betyder ekstra meget. Og så er det jo en god følelse at vinde, når det sker i et så stærkt felt, siger Pierre Legarth til Jydske Vestkysten.

Normalt findes vinderen af Årets Virksomhed ved en afstemning ved Business Koldings årlige prisshow, men på grund af Covid-19-situationen har det i stedet været op til en jury og de cirka 640 medlemmer af foreningen at kåre en vinder. Udover Pierre Ejendomme var virksomheden Global Evolution og it-firmaet C2IT nomineret til prisen.

I 2019 blev Pierre Legarth kåret til Årets Ejerleder af Business Kolding.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pierre Legarth fik onsdag overrakt diplom og statuette for prisen som Årets Virksomhed 2020. Business Kolding står bag kåringen. Foto: Business Kolding

Resultater i 2019 og 2018
Pierre Ejendomme A/S, som ejes fuldt ud af Pierre Legarth Holding A/S, har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 steg selskabets bruttofortjeneste til 31,5 millioner kr. fra 30,1 millioner kr. i 2018, mens 2019-resultatet før skat voksede til 44,4 millioner kr. fra 40,3 millioner kr. Det svarer til en fremgang på 10 procent.

Læs mere i Pierre Ejendomme opnår trecifret millionoverskud på tre år

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder