Acquisition Manager Jannick Sikker Mikkelsen, Elf Development. Foto: Elf Development

Elf Development styrker acquisitionteam

Projektudviklingsselskabet Elf Development har netop ansat Jannick Sikker Mikkelsen som Acquisition Manager i udviklingsafdelingen. Han får ansvaret for, sammen med det øvrige acquisitionteam, at udbygge virksomhedens pipeline af udviklingsprojekter på det danske marked.

Jannick Sikker Mikkelsen kommer fra en stilling som Investment Analyst i det svenske ejendomsselskab Heimstaden, hvor han har været med til at udvikle selskabets investeringsforretning i Danmark.

– Elf har ambitioner om at vækste forretningen, og ansættelsen af Jannick Sikker Mikkelsen er et led i den strategiske udvikling af organisationen med henblik på at tilsikre en stabil pipeline af projekter, så vi kan eksekvere hurtigere og gennemføre endnu flere projekter i fremtiden, siger adm. direktør Jan Kristensen, Elf Development.

Jannick Sikker Mikkelsen har en BSc i Economy & Business Administration samt en master i Finance & Accounting fra Copenhagen Business School. Han begyndte sin karriere med seks år i Nordea, hvor han blandt andet var Financial Analyst, Head of Advanced Analytics Solution Delivery og senest BI Analyst.

– Vi ser meget frem til at styrke vores udviklingsafdeling med så stærk en analytisk profil som Jannick Sikker Mikkelsen, og vi er sikre på, at han bliver et stort aktiv i opbygningen af vores portefølje og udvikling af fremtidige business cases, siger udviklingsdirektør Mette Thiberg, som selv startede i Elf Development 1. februar.

Læs mere i Elf Development henter ny direktør

Stærkt 2019
Elf Development fokuserer på udvikling af mangfoldige og bæredygtige bykvarterer og er blandt andet kendt for udviklingen af Irmabyen i Rødovre, Trongården i Lyngby, Amager Strand og boligkvarterer i Herlev.

Elf Development A/S’ har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 steg omsætningen i det familieejede projektudviklingsselskab med 19 procent. Elf Development i Hellerup er ejet af Group Co-CEO Ludvig Find og Group Co-CEO samt bestyrelsesformand Andreea Kaiser. Parret stiftede selskabet i 2006.

Læs mere i Elf får overskud på 153 millioner kr. – forventer endnu bedre 2020

Læs også Ludvig Find forventer stigende konkurrence og konsolidering i branchen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder