Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn åbner efter planen i 2023. Illustration: Imagix ved Anders Peter Amsnæs

Amerikansk hotelkoncept rykker ind i PFA’s milliardprojekt

Amerikanske Marriott International har onsdag annonceret, at selskabet har underskrevet en aftale med den danske hoteloperatør Core Hospitality om at bringe det første Residence Inn by Marriott til Skandinavien.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn, som forventer at kunne tilbyde 95 hotellejligheder, bliver en del af pensionsselskabet PFA’s udviklingsprojekt på Nordø – tidligere Redmolen – i Københavns Nordhavn. På Nordø er PFA ved at bygge i alt 55.000 kvm, der omfatter hoteldel, kontordel og private boliger. Det 2,6 milliarder kr. store projekt, herunder hotellejlighederne, forventer PFA står klar i 2023.

Læs mere i PFA skyder 55.000 kvm nybyggeri i Nordhavn i gang med nyt projektnavn

– Introduktionen af Residence Inn by Marriott-konceptet i Skandinavien bekræfter den efterspørgsel, vi ser, der er for internationale hotelkoncepter i regionen og for lejlighedshoteller generelt set, siger Axel Steinbach, direktør for international hoteludvikling i Norden, Marriott International.

Også hos Core Hospitality er der selvsagt tilfredshed med aftalen.

– Core Hospitality og PFA Ejendomme har høje ambitioner for hotellets bæredygtighed. Derfor stræber vi efter at opnå flere miljøcertificeringer, inklusive det prestigefulde DGNB Guld for et bæredygtigt bygger og Green Key for bæredygtig drift, oplyser adm. direktør Per Denker Sørensen, Core Hospitality.

Opførelsen af Marriott-ejendommen tegnet af Henning Larsen begyndte i 2. kvartal 2020.

Læs også Pihl vinder 28.600 kvm – skal opføre kontor, boliger og hotel i Københavns Nordhavn

Læs også Pihl & Søn vinder kontrakt til 800 millioner kr. i Nordhavn

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje