Peter Michael Tetzlaff er Verdions nordiske investeringschef. Foto: Matt Writtle for Verdion

Verdion åbner kontor i Danmark med tidligere CBRE-profil i spidsen

Den britiske logistikinvestor Verdion styrker sin tilstedeværelse i Danmark og Sverige med nye, tunge profiler og nye afdelinger. Målet er at øge virksomhedens investerings- og udviklingsaktivitet i regionen.

Som led i oprustningen har Verdion 1. marts åbnet et dansk kontor anført af Peter Michael Tetzlaff som Verdions nordiske investeringschef.

Peter Michael Tetzlaff kommer fra en stilling som Associate Director i CBRE’s Capital Markets og skal udvikle Verdions projekter i Danmark og Sverige. Øst for Øresund sker det med svenskeren Johan Nihlmark som nyansat Head of Business Development. Samtidig med ansættelsen af Johan Nihlmark rykker Verdions svenske kontor fra Malmø til Gøteborg.

Logistikportefølje på 11 milliarder kr.
Verdions nye kontor i Danmark ligger i Bredgade i indre København, og oprustningen sker efter flere udviklingsprojekter med logistikejendomme i Storkøbenhavn. Oprustningen kommer på et strategisk tidspunkt, fremhæver adm. direktør og stifter Michael Hughes, Verdion:

– Der er betydelige muligheder for vækst i de nordiske lande, og der er lige nu stor forskel på, hvad forbrugerne forventer og den standard og mængde af logistikkvm, der rent faktisk er til rådighed på markedet lige nu, ikke mindst når det kommer til e-handel. Den store efterspørgsel på plads går hånd i hånd med en stigende interesse for logistikgrunde af høj kvalitet, man kan råde over i længere tid.

– Vi vil derfor gå efter en lang række muligheder – fra strategisk velplacerede grunde, hvor vi har større udviklingsprojekter i tankerne, til aktiver, der hurtigt kan ombygges, så de matcher markedets behov, siger Michael Hughes.

Siden 2013 har Verdion opbygget en 1,5 milliard euro – godt 11 milliarder kr. – stor portefølje af logistikejendomme. Det er sket i kraft af nye projekter og ombygninger i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet.

I Danmark har Verdion aktuelt investeret omkring 2 milliarder kr. i logistikejendomme. Det drejer sig om logistik i Allerød, Greve og Solrød, hvor sidstnævnte hedder E20 Park Copenhagen og er under opførelse. Fuldt udviklet vil E20 Park Copenhagen have en værdi på cirka 1,5 milliard kr.

Læs mere i Britisk investor afslører plan for logistikprojekt til 1,5 milliard kr.

Derfor nordisk oprustning
Michael Hughes forklarer om oprustningen i Danmark og Sverige:

– Nyansættelserne og den nye tilstedeværelse i Danmark og Sverige vil ikke alene øge vores tilstedeværelse i Danmark og Sverige. Peter Michael Tetzlaffs og Johan Nihlmarks erfaring er en stor og værdifuld tilføjelse til hele Verdion. De understøtter vores teams i Tyskland og England og styrker i det hele taget Verdions ekspertise på logistikmarkedet, der er i rivende udvikling.

 

Fakta: Verdion

– Verdion er en investor, udvikler og kapitalforvalter specialiseret i industri- og logistikejendomme med aktiviteter i hele Europa

– Verdion udvikler specialiserede logistikfaciliteter for store e-handel-, produktions- og tredjepartskunder. Virksomheden erhverver strategisk placerede landområder med udvikling for øje og investerer i aktiver, der har potentiale til at skabe merværdi

– Verdion har skabt en europæisk logistikportefølje på 1,5 milliard euro – godt 11 milliarder kr. Porteføljen består af både udviklingsprojekter og eksisterende aktiver, der er strategiske investeringer i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet

– Verdion har på nuværende tidspunkt udviklingsprojekter i gang, der til sammen dækker 1,5 million kvm

– Hovedkontoret ligger i London, og selskabet har kontorer i Düsseldorf, Frankfurt og nu København og Gøteborg

– Verdion blev grundlagt i 2010 af adm. direktør Michael Hughes

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder