De to punkthuse på i alt 2.904 kvm fordelt på 32 lejligheder på den tidligere hospitalsgrund i Helsingør. Foto: Innovater

Nordsjællandsk boligprojekt skifter hænder

Det Aalborg-baserede investeringsselskab og property manager Nectar Invest har købt to punkthuse på i alt 2.904 kvm fordelt på 32 lejligheder på den tidligere hospitalsgrund i Helsingør.

Det sker med overtagelse i april, hvor også lejerne flytter ind.

Bag salget af de 32 boliger i ’Teglstruphus’ på Moselundsvej 2-4 står ejendomsudvikleren Innovater med adm. direktør, hovedaktionær og medstifter Morten Lykke i spidsen. Han oplyser, at lejlighederne ved naturområderne Teglstrup Hegn og Hellebæk Skov er blevet revet væk. Teglstruphus er de første etageboliger på den tidligere hospitalsgrund i Helsingør.

De to punkthuse består af 2-4-værelses lejligheder, der alle har enten altan eller terrasse samt adgang til nyetableret parkeringspladser. Byggeriet er opført i fagentrepriser af Innovater.

– Vi har haft en professionel og respektfuld proces med Innovater og er meget tilfredse med købet af ejendomsprojektet. Vi forventer at kunne levere et stabilt afkast til vores investorer over de næste mange år. Ejendommen var fuldt udlejet mere end 3 måneder før færdiggørelse, og vi glæder os til at byde lejerne velkommen i deres nye hjem. Vi ser frem til at lave endnu flere projekter sammen med Innovater i fremtiden, siger adm. direktør, medindehaver og medstifter Bjørk Krogshave, Nectar Invest.

Har lige købt boligprojekt i Køge
Hos Innovater er der selvsagt tilfreds med salget.

– Vi indgik hurtigt en aftale og et fint samarbejde med Nectar, da vi fik mulighed for at opkøbe grunden. Mulighederne for at skabe attraktive boliger tæt på både by og natur var helt åbenlyse, hvilket vi også mærkede, så snart byggeskiltet blev sat op, oplyser udviklingschef Pierre Klausen, Innovater.

Nectar Invests købte for nylig et 3.000 kvm stort lejlighedsprojekt i Køge.

Læs mere om Køge-opkøbet og Nectar i Agat bag salg af boligprojekt for 83 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder