Torben Juul tiltræder som chef for boligbyggeri i KHR Architecture den 1. marts. Foto: KHR Architecture

Zeso-medstifter skifter til KHR Architecture

KHR Architecture har ansat Torben Juul som chef for en ny fokuseret indsats på boligbyggeri.

Det oplyser arkitektfirmaet med hovedsæde på Holmen i København.

KHR Architecture er på en vækstmission, og ansættelsen af Torben Juul, der kommer fra en stilling som direktør i Zeso Architects, som han også er medstifter af, skal ses som en strategisk prioritering af boligområdet.

Læs mere i Zeso-medstifter stopper efter 12 år

– Vi er virkelig glade for at få Torben Juul med på holdet. Torben kommer med en stor faglighed og et godt netværk inden for boligbyggeri, så vi kan hjælpe endnu flere bygherrer med at realisere boligprojekter, der er ud over det sædvanlige, siger adm. direktør og partner Lars Kragh, KHR Architecture.

Udover boliger arbejdet KHR primært med erhvervs- uddannelses- og sundhedsbyggeri. Som en del af KHR’s vækststrategi har firmaet gennem de seneste år øget andelen af private kunder og samarbejdet med ejendomsudviklere.

– Vi har fået bekræftet, at det giver rigtig god mening for os at arbejde sammen med ejendomsudviklere, så vi allerede helt fra start kan være med til at definere projektet. Det passer rigtig godt til den helhedstilgang, som vi har i vores projekter, og er med til at skabe ekstra værdi for både bygherren og de fremtidige brugere. Jeg ser frem til, at Torben Juul også rent strategisk vil videreudvikle boligbyggeri som et forretningsområde i KHR, siger Lars Kragh.

Torben Juul glæder sig
Torben Juul er uddannet arkitekt, men har i årtier arbejdet i krydsfeltet mellem arkitektur og forretningsudvikling. Han siger i en kommentar til sit nye job:

– Jeg glæder mig meget til at komme tæt på projekterne og kunderne hos KHR. Det er i det møde, jeg trives og motiveres.

– Der er virkelig gang i udviklingen hos KHR, og det er det helt rette miljø for mig. Samtidig kommer jeg til at arbejde sammen med et hold af superdygtige mennesker med et højt fagligt ambitionsniveau, så vi virkelig kan få nogle fede projekter ud over rampen, siger Torben Juul.

Torben Juul tiltræder som chef for boligbyggeri i KHR Architecture den 1. marts.

KHR Architecture har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 steg selskabets bruttofortjeneste til 45 millioner kr. fra 37 millioner kr., mens resultatet før skat omvendt faldt til 0,1 million kr. fra et overskud på 5,6 millioner kr. i 2018.

Torben Juul og Claus Høeg Olsen stiftede Zeso Architects i 2008.

Læs mere i Zeso-medstifter stopper efter 12 år

Læs også Ny ledelse og partnerkreds i Zeso Architects

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje