Anders Krogh, Cushman & Wakefield RED. Foto: Cushman & Wakefield RED

RED udvider til ni partnere

Den københavnske erhvervsmægler Cushman & Wakefield RED har optaget Anders Krogh i ejerkredsen, der nu består af ni partnere.

40-årige Anders Krogh, der er uddannet ejendomsmægler, har siden november 2019 været associeret partner og de seneste 4 år haft ansvaret for kontorudlejningsafdelingen i RED. Anders Kroghs historik i firmaet går dog tilbage til 2014, hvor han efter 12 år som ejendomsmægler i Home tog springet til udlejning af erhvervslejemål i RED.

– Det har været en spændende rejse og en fantastisk dynamisk virksomhed at komme til. Jeg er utrolig glad for tilliden fra de øvrige partnere og glæder mig til at være med til at drive virksomheden videre. Det er lykkedes os at skabe en stærk kontorudlejningsafdeling, der lige nu har flere kvm på hylderne, end vi nogensinde har haft, ikke mindst takket være et super samarbejde med vores klienter, og der ligger fortsat en spændende opgave i at vækste og innovere afdelingen, siger Anders Krogh i en meddelelse.

Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, er selvsagt glad for udnævnelsen.

– Vi er glade for og stolte af, at Anders Krogh vælger at takke ja til at indtræde som partner og kan bistå med at løfte virksomheden yderligere. Vi skal sikre den næste generation af dygtige partnere, og her har det naturligvis været en prioritet for os, at Anders bliver ombord og fortsætter ledelsen af kontorudlejningsafdelingen samtidigt med, at han nu tager del i den øvrige ledelse af virksomheden, siger Nicholas Thurø.

Ny partnerkreds
Med optagelsen af Anders Krogh udgøres partnerkredsen i Cushman & Wakefield RED nu af ni partnere – det er Anders Krogh, Kjeld Pedersen, Kristian Vinggaard, Jesper Tindbæk Anderson, Lior Koren, Bo Svensen-Stevns, Claus Bælum, Nicholas Thurø og Bjarne Jensen, der er bestyrelsesformand.

RED Property Advisers, som er selskabet bag Cushman & Wakefield RED, har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 faldt selskabets bruttofortjeneste med 15 millioner kr. til 52 millioner kr. – svarende til et fald på 22 procent i forhold til rekordåret 2018.

Læs mere i RED med faldende bruttofortjeneste nedjusterer forventningerne til 2020

RED’s bestyrelsesformand, Bjarne Jensen, var i øvrigt den ene af to gæster i ’Fredagsbar med Estate’ den 29. januar. Se eller gense live-udsendelsen med Bjarne Jensen og Karen Mosbech, adm. direktør i Freja Ejendomme, og alle fredagsbarer her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder