Adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig. Foto: Cecilie Loulou Simonsen/Happy Playrooms

Ikano Bolig øger sine investeringer med 300 millioner kr.

Ikano Bolig investerer yderligere omkring 300 millioner kr.

Det oplyser det danske selskab, der er en del af Ikano – en international investeringskoncern ejet af familien Kamprad, der også står bag Ikea.

Konkret investerer Ikano Bolig 300 millioner kr. i sine projekter i Greve og Hillerød. Det sker, før salget af de kommende boliger er gået i gang, hvilket er en utraditionel strategi, fremhæver adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig.

Opførelsen af de i alt 118 boliger fordelt på rækkehuse og etageboliger er begyndt.

– Vi har truffet det utraditionelle valg, fordi vi gerne vil udnytte det gode momentum, som markedet tilbyder. Vi kan mærke, at der stor efterspørgsel på netop den type boliger, som vi bygger i de to områder, og derfor går vi i gang nu. Men vi stopper ikke her, og vi har i vores pipeline mere end 100.000 kvm boligbyggeri forskellige steder på Sjælland. Hvor det bliver, løfter vi sløret for senere. Men vi er dedikerede, og vi har den finansielle styrke til at realisere planerne, siger René Brandt.

Gode, friske erfaringer
Ikano Bolig har gode erfaringer med denne strategi.

I foråret 2020 satte selskabet nemlig gang i byggeriet af 57 boliger i de samme områder, selvom salget heller ikke her var begyndt. Men det er gået over al forventning. Derfor tror Ikano Bolig på, at salget af de kommende 118 boliger vil nå samme niveau.

René Brandt forventer, at de nye boliger er klar til indflytning i efteråret 2022, ligesom han forventer at igangsætte flere nye investeringsprojekter i løbet af 2021.

René Brandt var med til at lancere Ikano Bolig i 2017.

 

Fakta: Boligprojekterne i Greve og Hillerød

– Boligprojektet i Greve ved Skovbo Allé kommer til at bestå af 230 1- og 2-plans rækkehuse på mellem 90 og 125 kvm

– Boligprojektet i Hillerød i Cirkelbuen i Ullerødbyen består af 39 rækkehuse i 1 og 2 plan på 90-132 kvm samt 84 lejligheder på 70-110 kvm. Herudover er der udstykket 29 parcelhusgrunde på 750-1.170 kvm, hvor de fleste nu er solgt

Fakta: Ikano Bolig

– Ikano Bolig er en del af den svenskejede Ikano Group, der består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion og forsikring. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien, der også står bag Ikea

– Adm. direktør René Brandt var med til at lancere Ikano Bolig i 2017

– I september 2018 offentliggjorde Ikano Boligs sit første boligbyggeri i Danmark. Det er i Greve. Siden er flere projekter blevet præsenteret

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder