Projektet med 29 lejligheder og 14 p-pladser i Køge. Illustration: Norconsult Arkitekter

Agat bag salg af boligprojekt for 83 millioner kr.

Den danske privatinvestor og property manager Nectar Invest har købt et 3.000 kvm stort lejlighedsprojekt i Køge. Sælger er det børsnoterede nordjyske ejendomsselskab Agat Ejendomme.

Projektet omfatter 29 lejligheder og er solgt for 82,8 millioner kr. Det er sidste etape af det grundkøb, som Agat Ejendomme for år tilbage erhvervede af Køge Kyst P/S.

Adm. direktør Robert Andersen, Agat Ejendomme, oplyser til Estate Media, at lejlighedsprojektet ligger i Rådhusstrædet – populært kaldet Strædet.

Opførelsen af lejlighedsprojektet tegnet af Norconsult Arkitekter går i gang til sommer og afleveres efter planen til Nectar Invest i efteråret 2022, når totalentreprenør Jorton har afsluttet arbejdet.

Nectar Invest A/S er investor og property manager og hjælper professionelle og semiprofessionelle investorer med at finde og drive ejendomsinvesteringer. Selskabet blev stiftet i 2018 af Thomas Borg og Bjørk Krogshave. Begge har mange års erfaring med investeringer i udlejningsejendomme.

Læs også Privat investor køber lejlighedsprojekt af Agat for 160 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder