Peter Ankerstjerne. Foto: Estate Media

Peter Ankerstjerne lander nyt internationalt topjob

Danske Peter Ankerstjerne er 1. februar tiltrådt som Chief Strategy Officer i Planon, som udvikler software til fast ejendom og facility management. Han bliver en del af direktionen på seks personer i Planon med over 800 medarbejdere og 2.500 kunder i 40 lande.

Peter Ankerstjerne startede karrieren i ISS, hvor han i 25 år havde ansvar for forskellige dele af koncernens udvikling og sluttede som CMO. Han nåede et år hos den dengang stærkt ekspanderende Wework som Head of Workplace Experience, inden han skiftede til et af verdens største erhvervsmæglerfirmaer JLL. Men selvom han var glad for at være Global Lead for FM i JLL, så trak udfordringen hos Planon endnu mere.

Adm. direktør i og stifter af Planon, Pierre Guelen, fremhæver da også, at Peter Ankerstjerne har en ’imponerende erfaring’ inden for ejendoms- og arbejdspladsadministration, herunder flere vigtige positioner i førende virksomheder som ISS, Wework og JLL.

Gæst i ny ’Fredagsbar med Estate’
Peter Ankerstjerne bliver ansvarlig for produktstrategi og innovation samt produktmarkedsføring og marketing og skal hjælpe Planon med at positionere sig blandt de førende udbydere af software til ejendom og arbejdspladsadministration. Men hans globale udsyn slutter ikke der. For siden 2016 har han siddet i bestyrelsen i den globale sammenslutning af Facility Management-udbydere Ifma, hvor han siden juli 2020 har været formand.

Peter Ankerstjerne har en MBA og en bachelorgrad i International Marketing Management fra CBS.

Estate Media har været så heldig at lokke Peter Ankerstjerne med i denne uges live-udsendelse ’Fredagsbar med Estate’. Her vil han sammen Head of Investments Anne Sofie Vett Raaschou, Pears Global Real Estate Denmark, vende ugens begivenheder i den danske ejendomsbranche og få en snak om, hvad der sker i ejendomsbranchen globalt. Fredagsbar med Estate sendes live kl. 15 fra studiet i København.

Se eller gense alle fredagsbarer her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder