Screendump af relanceret estatemedia.dk

Velkommen til et helt nyt og friskt estatemedia.dk

Rigtig hjertelig velkommen til et helt nyt estatemedia.dk. Alt om ejendomsbranchen bliver fra i dag præsenteret på et tidssvarende og mere appetitligt site, som ikke mindst er blevet nemmere at navigere på.

Vores læsere har travlt, og tid er en af de mest knappe faktorer i ejendomsbranchen i dag. Derfor har vi valgt at lancere et nyt design, der er brugervenligt, intuitivt og giver dig et lynhurtigt overblik over de vigtigste nyheder, portrætter og baggrundsartikler.

På forsiden får du det store overblik, men vi ved også, at historik er vigtigt. Derfor har vi gjort det nemt for dig at følge udviklingen i en sag. Når du klikker på en artikel, får du masser af relaterede nyheder i artikelformat i højre side og kan nemt og hurtigt danne dig overblik over området, projektet eller virksomhedens udvikling. Med søgefunktionen får du et helt unikt overblik over alle artikler relateret til et bestemt emne – siden Estate Media startede i 2008.

Masser af forbedringer
En anden unik ting på sitet er brancheguiden. Her har Estate Media samlet de vigtigste aktører i branchen gennem 13 år. Brancheguiden har fået en stor ansigtsløftning og giver dig direkte adgang til et hurtigt overblik over branchens vigtigste aktører. Fra estatemedia.dk kan du også klikke direkte videre til relevante konferencer og seminarer, der samler hele branchen.

Estate Magasin har fået sin egen lækre samling, hvor du kan dykke ned i alle udgaver tilbage fra 2008 og læse artikler om alt fra finanskrisens baggrund til de største byudviklingsprojekter i danmarkshistorien. På estatemedia.dk får du også adgang til viden om ejendomsbranchen via et væld af andre platforme. Lige fra det cozy videoformat Fredagsbar med Estate til podcast med debatter, interviews og nyhedsreportager til en præsentation af Estate X, som er en ny uddannelse over fire dage skabt af Estate Media og CopenX til ejendomsbranchen.

– Estate Medias hjemmeside blev skabt i 2015, og med det nye site sørger vi for en opdateret digital omfavnelse af en række nye tiltag tilpasset et design, der lever op til de nyeste tendenser inden for nyhedssider. Samtidig bringer sitet mange andre ting, der understøtter ejendomsbranchens aktører på flere forskellige platforme. Det gælder for eksempel Fredagsbar med Estate, Webinarer on demand og Estate X – udover netop Estate Pluss, Estate Podcast og brancheguiden, siger onlineredaktør Søren Duran Duus, Estate Media, der glæder sig til at bringe friske nyheder fra ejendomsbranchen i et opdateret format.

Få dagligt nyhedsbrev – helt gratis
Det nye design bliver fulgt op af et helt nyt nyhedsbrevsdesign. Får du endnu ikke det gratis daglige nyhedsbrev fra Estate Media, kan du tilmelde dig allernederst på sitet.

– Vi kommer til at tilbyde en klart forbedret brugervenlighed via den opdaterede frontend med mere luft, hurtigere browsing og øget overskuelighed. Jeg håber, at vores læsere tager godt imod det og ser frem til at udbygge sitet, siger Søren Duran Duus.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder