Peter Uldall Borch. Foto: HD Ejendomme

Topdirektør i HD Ejendomme stopper

Peter Uldall Borch stopper som adm. direktør i det tidligere HD Ejendomme, som han har stået i spidsen for de sidste 15 år.

Det sker i forbindelse med, at ejendomsselskabet Heimstaden i januar formelt gennemførte opkøbet af Niams danske portefølje med godt 6.200 lejeboliger og 35 erhvervsejendomme og i samme forbindelse overtog forvaltningsselskabet under HD Ejendomme.

Peter Uldall Borch har sidste arbejdsdag i dag som direktør for HD Ejendomme.

Læs mere i Danmarkshistoriens største ejendomshandel godkendt

Læs også Heimstaden køber Niam-ejendomme i Danmark for 12,1 milliarder kr.

Fusionen af de to selskaber er i fuld gang, og i den forbindelse fratræder Peter Uldall Borch som direktør, mens landechef for Heimstaden i Danmark, Michael Byrgesen Hansen, bliver direktør for den samlede organisation.

Michael Byrgesen Hansen giver Peter Borch rosende ord med på vejen:

– Jeg har meget respekt for den rejse, både Peter Uldall Borch og organisationen har været på. Peter har gjort en fantastisk indsats i forhold til at løfte HD Ejendomme til den konsoliderede virksomhed, den er i dag. Det skaber et rigtigt godt afsæt for den nye rejse, der nu er indledt mod ét, fælles Heimstaden Danmark.

Ejendomme for over 41 milliarder kr. i Danmark
Hovedpersonen, Peter Uldall Borch, er glad for at kunne bringe stafetten videre til Heimstaden:

– Det er selvfølgelig med en vis portion vemod, at jeg skal sige farvel til de dygtige og dedikerede kolleger, jeg har delt min hverdag med de sidste 15 år i både modgang og medgang. Det har givet en unik viden og erfaring, som jeg kan tage med videre. Samtidig er jeg stolt over det, vi er lykkedes med at skabe, som har ført til danmarkshistoriens største ejendomstransaktion – og jeg er glad for at kunne bringe stafetten videre til Heimstaden, som jeg ser som det helt rette match.

Læs også HD Ejendomme lander overskud på over en kvart milliard kr. – og har store forventninger

I en overgangsperiode vil Peter Borch fungere som associeret rådgiver for Heimstaden i forbindelse med det igangværende arbejde med sammenlægningen.

Efter Heimstadens gigantopkøb underskrevet 15. december 2020 har den svenske investor nu ejendomme for over 41 milliarder kr. i Danmark.

Læs mere i Heimstadens danske portefølje runder 41 milliarder kr. efter rekordopkøb

Læs også Christian Fladeland: Vi har haft dialog med Niam i godt et år

Læs også Overskud i Heimstaden vokser til knap 8 milliarder kr. i 2020

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder