Head of Healthcare Maibritt Dammann, C.F. Møller Architects. Foto: Julian Weyer

Ny Head of Healthcare i C.F. Møller

C.F. Møller Architects har valgt Maibritt Dammann som ny Head of Healthcare.

Det sker i forlængelse af, af arkitektfirmaet den seneste tid har fået et stigende antal sundhedsprojekter i ordrebogen.

C.F. Møller Architects’ projekter inden for sundhedsbyggerier går tilbage til 1931, hvor C.F. Møller vandt arkitektkonkurrencen om at udvide Aarhus Kommunehospital, til i dag, hvor arkitektfirmaet har ekspanderet til at arbejde med sundhedsprojekter i Nordeuropa.

– Vi har udviklet os til at have flere igangværende sundhedsprojekter fordelt på flere lande end nogensinde før. Med Maibritt Dammanns indtræden som Head of Healthcare sikrer vi, at vi fortsat udvikler denne ekspertise på tværs af lande igennem samarbejde og opsamling af erfaring, der kommer alle de enkelte projekter til gode, siger Klavs Hyttel, arkitekt, bestyrelsesformand og ansvarlig partner for sundhedsområdet i C.F. Møller Architects.

Maibritt Dammann er fundet i egne rækker. Hun har siden 2005 været ansat hos C.F. Møller Architects i Aarhus og har tidligere blandt andet arbejdet på projekter som RWTH Aachen Universitetshospital, Aarhus Universitetshospital, Akut- og Infektionsklinikken i Malmø samt flere nationale og internationale sygehuskonkurrencer.

Læs mange flere arkitektnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder