Markedsdirektør Jesper Dichmann Sørensen, Kuben Management. Foto: Kuben Management

Ny direktør i Kuben Management

Jesper Dichmann Sørensen er 1. februar tiltrådt som ny markedsdirektør i Kuben Management, oplyser bygherrerådgivningsvirksomheden til Estate Media.

På hovedkontoret i København skal Jesper Dichmann Sørensen bidrage til at udbygge Kuben Managements relationer i Østdanmark og skabe nye muligheder for udvikling af det byggede miljø. Hans fokus bliver at skabe nye projektudviklingsmuligheder i samarbejde med kunder, myndigheder og resten af Kuben Managements udviklingsteam.

– En væsentlig del af Jesper Dichmann Sørensens ressourcer vil derfor blive brugt på at spotte nye muligheder for værdiskabende, bæredygtig byudvikling. Han skal desuden arbejde med at styrke Kuben Managements relationer til investorer og offentlige myndigheder samt etablere samarbejder med almene boligselskaber omkring udvikling af byggeri med blandede ejerforhold, oplyser Kuben Management, hvis kernekompetencer er bygherrerådgivning og projektudvikling.

Fra minus til plus i 2019
Kuben Management med adm. direktør Ulf Christensen fremhæver, at jurist Jesper Dichmann Sørensen kommer med lang erfaring fra både offentlige og private lederstillinger i bygge- og ejendomsbranchen, hvorfor ’han har dyb viden inden for både planloven, generel forvaltningsret samt køb og salg af grunde, som kan sikre, at kunden får det bedste projekt ud fra de muligheder, der er til stede’.

I løbet af sin næsten 30-årige karriere har Jesper Dichmann Sørensen arbejdet på både rådgiver-, entreprenør- og myndighedssiden – senest som chef for Plan og Ejendomsudvikling i Mølbak Landinspektører.

Tidligere har han blandt andet været afdelingschef i Gentofte Kommune og markedschef for det offentlige marked i MT Højgaard. ­­

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Kuben Management A/S kom ud af 2019 med sort bundlinje efter et skidt 2018, hvor bundlinjen endte med røde tal. Omvendt faldt omsætningen med 5 procent fra 2018 til 2019.

Læs mere i Kuben Management vender minus til plus – forventer mere fremgang

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder