Udsnit af de 87 nyopførte parcel- og rækkehuse på halvøen Drejens ved Kolding Fjord, som Colliers lige op til jul formidlede salget af. Foto: Colliers

Rekordår for Colliers i Trekantområdet – vokser knap 40 procent

Med næsten 40 procent vækst fra 2019 til 2020 blev året et nyt højdepunkt for Colliers i Trekantområdet. Det skyldes godt gang i handlerne i området omkring Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens og Esbjerg. Faktisk ender Colliers’ afdeling i Vejle på det højeste niveau i over 10 år.

Særligt logistikbygninger og boligejendomme bliver efterspurgt af investorerne, fremhæver partner og direktør for Colliers’ kontor i Vejle, René Neesgaard.

– 2020 er gået fantastisk godt i vores afdeling i Trekantområdet med mange markante salg. Alene fra vores afdeling har vi formidlet ejendomme for over 1,8 milliard kr. og haft ekstraordinært mange markante salg over 100 millioner kr.

– Man har, når der skal gøres status, tilbøjelighed til at fokusere på de største sager, men baggrunden for succesen i Vejle er faktisk en lang række både mindre og større sager og et rigtig godt samarbejde med mange købere, sælgere, lejere, udviklere og andre aktører i ejendomsbranchen, og hver gang en sag lykkes, er det tegn på, at to parter er blevet enige om en aftale, som danner grundlag for videre udvikling. Det er altid en fornøjelse at være en del af, siger René Neesgaard i en meddelelse.

En række markante handler
Colliers formidlede lige inden jul salg af 87 nyopførte parcel- og rækkehuse på halvøen Drejens ved Kolding Fjord omkring 7 km øst for Kolding.

Læs mere i Nyopførte boliger ved Kolding solgt i trecifret millionhandel

Dertil kommer en lang række andre større bolighandler, blandt andet 34 boliger på Skudehavnen i Vejle bygget af Casa, 65 boliger i Esbjerg, som blev solgt samlet til en udenlandsk investor i sommeren 2020, og ikke mindst en af de største transaktioner af boliger i området – salget af 230 boliger i Tirsbæk Bakker til HD Ejendomme. En handel med en samlet volumen på næsten 500 millioner kr.

Læs mere i Niam foretager boligopkøb for trekvart milliard kr.

Læs også Heimstaden bag trecifret millionopkøb i Esbjerg og Vejle

Udover boligejendommene har en række udviklingssager fyldt en del.

– Vi lagde ud i januar 2020 med en 22.650 kvm grund midt i Fredericia, en tidligere fabriksgrund for Electrolux, som efter et længere forløb blev solgt til Fredericia Kommune. Så grunden kan nu forhåbentligt snart bebygges og udnyttes igen og blive en del af byens spændende udvikling. I den anden ende sluttede vi året med salget af en 16.885 kvm bygning på en 28.020 kvm stor grund midt i Vejle, som i efteråret 2020 blev solgt efter et struktureret forløb fra Danica Ejendomme til en lokal investorkreds, siger René Neesgaard.

Læs mere i Investorkreds køber 10 erhvervsbygninger i Vejle

Læs også Denne investorkreds giver 120 millioner kr. for ejendomsportefølje i Vejle

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder