Kent Nielsen tiltræder 1. marts som erhvervsdirektør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Foto: EDC Erhverv

EDC Erhverv i Aarhus ansætter partner og erhvervsdirektør

Kent Nielsen tiltræder 1. marts som erhvervsdirektør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus.

Dermed har afdelingen fundet en afløser for forhenværende partner og direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus Søren Leth Pedersen, som er startet som selvstændig.

Læs mere i Partner og direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus stopper

Kent Nielsen kommer med mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, senest som erhvervsdirektør i Djurslands Bank, og han har været knap 20 år i Jyske Bank og 11 år i Danske Bank. EDC Erhverv har søgt efter to erhvervsdirektører og partnere til at drive erhvervscenteret i Aarhus med 16 medarbejdere, og nu er den ene altså faldet på plads.

– Vi er meget tilfredse med, at vi har landet den første af to erhvervsdirektører og partnere til vores erhvervscenter i Aarhus. Kent Nielsen kommer med en stærk lederprofil med mere end 30 år i bankverdenen, hvor han med succes har rådgivet erhvervskunder og har haft stort fokus på salg og ledelse. Samtidigt har han et kæmpe erhvervsnetværk, som vi er sikre på, han vil bringe med sig i stillingen, siger stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen.

Købmand fra barnsben
Kent Nielsen er fra Løgstør og har arbejdet i Aarhus og omegn de sidste årtier.

– Jeg glæder mig til at starte og prøve mig selv af som selvstændig og drive og udvikle erhvervscenteret i Aarhus sammen med en kommende partner. Jeg er sikker på, at det bliver sjovt og spændende, men selvfølgelig også vil kræve en masse timer og hårdt arbejde. Jeg er købmand fra barnsben med forældre, der har været selvstændige og har altid gerne villet prøve mig selv af på ’egne’ ben. Samtidigt vil jeg gerne prøve noget andet end bankverdenen, som til tider kan være bureaukratisk, siger Kent Nielsen.

Efter mere end 23 år på Fredens Torv 1 i Aarhus C er pladsen blevet for trang for EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Derfor er lokalerne sat til udlejning, og erhvervsmægleren flytter senest 1. maj ind i nye og større lokaler på Rådhuspladsen 3 over for rådhuset. Her lejer EDC Erhverv sig ind på 562 kvm hos advokatvirksomheden Kromann Reumert og får dermed mere plads end de nuværende 354 kvm.

Læs mere i EDC Erhverv i Aarhus vokser og bliver nabo til rådhuset

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder