Høje Taastrup C. Illustration: Cobe

Høje Taastrup C udvider med over 100.000 kvm kontor

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C tager nu næste skridt i udviklingen af Høje Taastrup C. Området mellem shoppingcentret City2 og Høje Taastrup Station skal udvikles og binde byen bedre sammen til en ny bydel på 262.000 kvm.

Turen er nu kommet til salget af seks erhvervsbyggeretter til kontorer. Byggeretterne er på i alt 107.345 kvm fordelt på 13.070 kvm, 13.870 kvm, 15.810 kvm, 20.410 kvm, 21.980 kvm og 22.205 kvm.

EDC Erhverv Poul Erik Bech skal sammen med en anden mæglervirksomhed i fællesskab sælge erhvervsbyggeretterne.

– Høje-Taastrup Kommune har ikke mere jord tilbage efter disse sidste byggeretter sælges. Alene af den grund er de store erhvervsbyggeretter ekstra interessante for investorer, developere og virksomheder. Det er selvfølgelig også interessant, da det er et stort, ambitiøst byudviklingsprojekt, siger partner og storkundechef Michael Thulstrup, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Erhvervsbyggeretterne på godt 107.000 kvm kontor er beregnet til mere end 4.000 medarbejdere.

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre og Ejendomsselskabet ATPFA II P/S.

– Vi har kun to byggeretter tilbage til boliger, så nu er turen kommet til seks erhvervsbyggeretter på mere end 100.000 kvm, siger adm. direktør Lars Bloch, Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

 

Fakta: Høje Taastrup C

– Det er arkitektfirmaet Cobe, der har udviklet helhedsplanen for området mellem Høje Taastrup Station og shoppingcentret City 2, så de centrale dele af Høje Taastrup by omdannes til en mere sammenhængende bydel

– Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C står bag selve omdannelsen af området. Selskabet ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre (ejet af ATP og Danica Pension) og Ejendomsselskabet ATPFA II P/S (ejet af ATP og PFA)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder