Foto: Shutterstock

Større trecifret millionhandel på vej i Odense

A. Enggaard arbejder på et stort udviklingsprojekt i Odenses inderhavn, hvorfor den nordjyske udviklings- og entreprenørkoncern vil købe en del af havneområdet.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge avisens anonyme kilder kan handlen løbe op i 700 millioner kr.

A. Enggaard vil sammen med pensionsselskabet PKA udvikle mellem 167.000 og 182.000 kvm fordelt på et 170.000 kvm stort område, som tæller områderne Siloøen, Byens Ø, Pakhuskajen, Promenadebyen, Bryggen, Havnegadekvarteret og Søkvarteret.

Odense Port of Lindøs bestyrelse har godkendt at sælge de resterende arealer i syv områder af Odense inderhavn, bekræfter flere af hinanden uafhængige kilder over for Fyens Stiftstidende, som forgæves har forsøgt at få en kommentar fra A. Enggaard og embedsfolk i Odense kommune.

Tirsdag den 9. februar mødes By- og Kulturudvalget i kommunen til et ekstraordinært fællesmøde med Økonomiudvalget, hvor ’Samarbejdsaftale om udvikling af Odense Inderhavn’ er eneste dagsordenspunkt på det lukkede møde.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder