Projektudvikler Casper Rømer Rasmussen, der står bag Better Spaces Zealand, der er IWG’s første franchisetager i Danmark, og salgsdirektør Thomas Munk, IWG i Danmark (til højre)

IWG indgår første franchiseaftale i Danmark – åbner kontorhoteller i tre byer

IWG, som blandt andet står bag de fleksible kontorkoncepter Regus og Spaces, har for første gang indgået en franchiseaftale på det danske marked. Det betyder, at flere fleksible kontormuligheder er på vej.

Konkret har IWG indgået aftale med Better Spaces Zealand, som skal udvikle og drive tre kontorhoteller under Regus- og Spaces-brandet i henholdsvis Hillerød, Hørsholm og Kokkedal.

Partnerskabet og placeringen af de nye kontorfaciliterer nord for København er et led i IWG’s strategi om at udvide sit forretningsområde til forstæder og mindre byer.

– Mange medarbejdere har brug for et sted, hvor de kan tage på arbejde uden at skulle pendle hele vejen ind til eksempelvis København. Samtidig er en fleksibel kontorløsning noget, som flere og flere har efterspurgt i Corona-tiden, hvor rigtig mange mennesker har været hjemsendt, men faktisk ikke har haft en ordentlig mulighed for at arbejde hjemmefra, siger salgsdirektør Thomas Munk, IWG i Danmark.

Derfor Hillerød
At netop Hillerød er udvalgt som placering til det nye kontorhotel er ikke tilfældig. I Hillerød er der flere medicinalvirksomheder, hvis medarbejdere ville kunne have glæde af de fleksible kontorløsninger, som Regus og Spaces tilbyder. Hertil kommer byggeriet af områdets fremtidige supersygehus, hvor der er stor forventning til udlejningen til leverandører mv., som vil kunne drage fordel af nærheden til byggepladsen og det fremtidige Supersygehus, fremhæver Better Spaces Zealand og IWG.

Kontoret bliver indrettet i det tidligere shoppingcenter Gallerierne, hvor der også er restauranter og en biograf på vej.

– Placeringen i centrum af Hillerød og planen for et kontorhotel med business-lounge i stueetagen og kontorer på 1. salen i Gallerierne er helt perfekt. Det er tæt på gode parkeringsmuligheder, offentlig transport, og der er et miljø med butikker og restauranter lige ved siden af. Sammen med IWG og under Regus og Spaces-brandet har vi alle muligheder for at lave de perfekte rammer for fremtidens kontorer, siger Casper Rømer Rasmussen.

Han er projektudvikler og står bag Better Spaces Zealand, der er IWG’s første franchisetager i Danmark.

– Franchisekonceptet giver vores partnere en enestående mulighed for at foretage en attraktiv investering, hvor vi kombinerer en stigende efterspørgsel, vores knowhow og Better Spaces Zealands lokalkendskab. Vi glæder os til at se, hvordan de udvikler konceptet, så endnu flere danske virksomheder får øjnene op for at drive deres forretning på kontorhoteller med utallige fleksible løsninger, siger Thomas Munk.

Tidsplan og mulighed for flere kontorhoteller
Udover Hillerød er der fleksible kontorløsninger på vej i Hørsholm og Kokkedal. Begge byer har – fremhæver Better Spaces Zealand og IWG – flere virksomheder, som kunne have brug for fleksible kontorløsninger til deres ansatte. Samtidig er der en stor del, som pendler til København, og de vil kunne have glæde af at et kontorhotel tættere på hjemmet.

Det nye kontorhotel i Hillerød åbner efter planen til sommer. Det sker under navnet Spaces. Kontorhotellerne i Hørsholm og Kokkedal åbner i løbet af de næste tre år. Better Spaces Zealand har sikret sig rettighederne til at åbne flere kontorhoteller i samarbejde med IWG, hvis de tre første bliver en succes.

IWG har aktuelt 14 kontorcentre i Danmark. De ligger primært i hovedstadsområdet.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder