Set fra Roskildevej i Hillerød. Illustration: Retail Architects

Innovater kaster sig over nordsjællandsk detailprojekt

Ejendomsudvikleren Innovater med adm. direktør og reel ejer Morten Lykke i spidsen bygger i alt 3.650 kvm butikker i Hillerød til henholdsvis Elgiganten og Jysk.

Detailejendommen kommer til at ligge på Slangerupgade med stor synlighed fra Roskildevej og med Føtex som nabo. Elgiganten bliver 2.000 kvm, mens Jysk bliver 1.650 kvm. Projektet er udviklet i samarbejde med Frederiksborg Gruppen og opføres af entreprenør LM Huse.

– Den nye placering er en gevinst for alle parter. Kunderne og butikkerne kommer tættere på hinanden, og kommunen er glad. Det er derfor et projekt, vi er superglade for, og vi glæder os til at komme i gang, siger udviklingsdirektør Peter Søgaard, Innovater.

Byggestart er den 1. marts, inden butikkerne forventes klar til åbning ved årsskiftet.

Innovater har hovedkontor i Aarhus og kontor på Frederiksberg.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder