Økonomidirektør Christen Steffensen, Koncenton. Foto: Koncenton

Koncenton får ny CFO

Christen Steffensen er startet som ny økonomidirektør i det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, som udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde,

Hos Koncenton får han det overordnede ansvar for økonomi, it og det team, der er ansvarlige for kontakten med investorerne i selskabets mange ejendomsprojekter. Han vil desuden indgå i den øverste ledergruppe i Koncenton.

Christen Steffensen er uddannet cand.merc. og kommer med en lang økonomisk baggrund fra store virksomheder som Flsmidth, ISS, Chr. Hansen og GN Store Nord. Han glæder sig til at tage fat på opgaverne i Koncenton.

– For mig er Koncenton en rigtig spændende virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst siden opstarten i 2015. Der er i den grad damp på kedlerne, og jeg oplever en utrolig stor kampgejst og holdånd i virksomheden. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Christen Steffensen.

Adm. direktør og partner i Koncenton, Peter Krogsgaard Jørgensen, glæder sig over at have fået Christen ind i virksomheden.

– Vi er stolte over at få en kapacitet som Christen ind som CFO i Koncenton. Han har en solid baggrund og mange års erfaringer fra tunge økonomiposter i dansk erhvervsliv. Det har stor værdi for os, og vi glæder os til at fortsætte Koncentons ambitiøse vækstrejse med Christen med på holdet, siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder