Podcast om jagten på ejendomme

Der er mange om buddet og få produkter. Det er situationen i ejendomsmarkedet både for små og store investorer. Alligevel bliver der handlet store porteføljer og en af dem, der netop har skiftet hænder er de ejendomme, som dagligvarebutikkerne Rema 1000 ligger i. Capital Investment spottede dem, og så gik Jesper Damborg og hans kolleger på udkig efter investorer, der havde lyst til at købe dem. Hvordan det spændte af, kan du høre i podcasten.

Vi har også besøg i Kamilla & Kompagni af Benny Buchardt, der sammen med resten af teamet i Deas Asset Management nu skal finde ejendomme til The Many, der demokratiserer ejendomsinvesteringer og skaber mulighed for, at rigtig mange investorer kan gå sammen om en ejendom.

Og så går det ikke helt så godt med BR18, som man kunne håbe. Katja Meyer er netop startet for sig selv efter tre år som projektleder i ATP Ejendomme, og hun er frustreret over det, hun oplever som rådgiver. Hør hvorfor i Kamilla & Kompagni.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder