Fredagsbar med Estate 29. januar. Fra venstre: Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, bestyrelsesformand, medejer og medstifter Bjarne Jensen, Cushman & Wakefield RED, og adm. direktør Karen Mosbech, Freja Ejendomme

Se eller gense tredje udgave af ’Fredagsbar med Estate’

Artiklen er opdateret, da den tredje udgave af ’Fredagsbar med Estate’ nu har været afholdt.

Se eller gense live-udsendelsen med Bjarne Jensen og Karen Mosbech eller de første to fredagsbarer her

Fredag den 29. januar blev denne ’Fredagsbar med Estate’ sendt, hvor chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, som altid har to nye gæster i studiet, der drøfter stort og småt fra ugen, der gik med et godt glas vin.

Fredagsbaren er et nyt tiltag fra Estate Media nu, hvor der igen er lukket ned, og ejendomsbranchens mange aktører følger regeringens opfordringer og sidder hjemme eller på et næsten tomt kontor. Nytårskurene er aflyst, men derfor behøver man nu ikke helt at miste opdateringen, der ellers ville komme fra netværket, eller at få en god snak om ugen, der gik i ejendomsbranchen.

Den virtuelle fredagsbar kører foreløbig i alt seks fredage live fra studiet i Amaliegade i København.

I denne udgave er bestyrelsesformand, medejer og medstifter Bjarne Jensen, Cushman & Wakefield RED, gæst i studiet sammen med Karen Mosbech, adm. direktør – lidt endnu – i Freja Ejendomme.

Se eller gense de første to fredagsbarer 
I Fredagsbar med Estate den 22. januar havde vi besøg af Flemming Engelhardt, adm. direktør i Topdanmark Ejendomme, og Mia Scheel, projektchef i Rum Arkitekter.

I den første fredagsbar – 15. januar – var adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark med ansvar for alle ejendomsbranchens storkunder, Bjarne Jørgensen, gæster.

Se eller gense de første live-udsendelser af fredagsbaren her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder