Sygehus Nord har et grundareal på cirka 2,5 ha og et bygningsareal på 42.072 kvm. Boligarealet er 4.314 kvm, erhvervsarealet 40.136 kvm, mens kælderarealet er på 10.923 kvm. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech/presse

Hemmelig investorgruppe står frem efter opkøb af Sygehus Nord

En indtil videre hemmeligholdt investorgruppe står nu frem, efter Region Nordjylland tirsdag meddelte, at det var ejendomsselskabet Søren Enggaard, som netop har købt Sygehus Nord for 225,8 millioner kr. i en af de største ejendomshandler i Aalborg i nyere tid.

Nordicals Aalborg, som i handlen har været kommerciel køberrådgiver, oplyser, at køberen er selskabet Nordud A/S.

Ejerkredsen i selskabet udgøres udover af Søren Enggaard A/S af HCK Holding Aalborg A/S – i form af familien Colding-Kristensen – og Regulus A/S ved familien Fristrup.

Ejendomsselskabet Søren Enggaard ejer mellem 50 og 66,66 procent af Nordud, mens HCK Holding Aalborg og Regulus hver ejer henholdsvis 25-33,32 procent og 10-14,99 procent.

Hovedidé
– Hovedidéen med udvikling af ejendommen er et fokus på at skabe en attraktiv bydel med liv og et godt miljø. Området ved Reberbansgade er et lille latinerkvarter med food court og et pulserende liv. Tankerne kunne måske ledes hen på etablering af et miljø, som det der er skabt ved Torvehallerne i København, siger direktør Carsten Enggaard, Nordud.

Sygehus Nord har et grundareal på cirka 2,5 ha og et bygningsareal på 42.072 kvm. Boligarealet er 4.314 kvm, erhvervsarealet 40.136 kvm, mens kælderarealet er på 10.923 kvm.

Nordicals Aalborg formidlede i 2006 salget af Eternitgrunden til Søren Enggaard A/S, og samarbejdet omkring udviklingen af grunden fortsætter her efter 15 år. Nordicals fortsætter også som erhvervsmægler og rådgiver for investorgruppen i udviklingen af Sygehus Nord.

Læs mere i Sygehus Nord solgt for 226 millioner kr.

Læs også Sygehus Nord i Aalborg til salg for minimum 200 millioner kr.

Sygehus Nord i Aalborg. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech/presse

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder