Kasper Guldager Jensen. Foto: 3XN/presse

3XN mister partner og direktør – vil være ejendomsudvikler

Kasper Guldager Jensen, seniorpartner og direktør i arkitektfirmaet 3XN’s forsknings- og innovationsenhed GXN, stopper for at blive ejendomsudvikler.

Det oplyser 3XN i en pressemeddelelse.

Efter 15 år ved roret har Kasper Guldager Jensen, som er uddannet arkitekt, valgt at søge nye udfordringer og giver stafetten videre til næste generation, som skal fastholde og udvikle GXN’s position og strategiske kerneområder.

– Jeg har brugt hele min karriere på at udvikle GXN til den praktiserende tænketank, den er i dag, og jeg er ekstremt stolt af at kunne overdrage en sund forretning i fremdrift til et team uden sidestykke, siger Kasper Guldager Jensen i en meddelelse.

Han sætter sig nu på den anden side af bordet som ejendomsudvikler, hvor han skal udvikle bæredygtige byggerier.

Læs opfølgning Kasper Guldager Jensen løfter lidt af sløret for nyt ejendomsselskab

3XN’s nye ejerkreds
3XN blev grundlagt i 1986, inden GXN blev etableret i 2006 af 3XN’s grundlægger Kim Herforth Nielsen og GXN’s direktør Kasper Guldager Jensen for at systematisere arbejdet og tværfagligheden inden for bæredygtighed og gøre det til en integreret del af arkitektfirmaets kerneforretning.

– Kasper Guldager Jensen har ydet en kæmpe indsat for 3XN og GXN gennem de 15 år, hvor han som direktør for GXN har været en af drivkræfterne i udviklingen af bæredygtige projekter og kultiveringen af samarbejdspartnere. Jeg takker Kasper for hans store indsats, og vi kommer til at savne ham hos 3XN og GXN, siger Kim Herforth Nielsen, seniorpartner og kreativ direktør i 3XN.

3XN’s ejerkreds og ledelse kommer til at bestå af seniorpartnere Kim Herforth Nielsen, Jeanette Hansen, Jan Ammundsen og Audun Opdal.

Udvidet ledelse i GXN 
I forbindelse med Kasper Guldager Jensens stop bliver ledelsen i 3XN’s grønne tænketank GXN udvidet. Det sker med Lasse Lind, partner i GXN og Head of Consultancy, Susan Jayne Carruth, Head of Operations, og Kåre Stokholm Poulsgaard, der er Head of Innovation.

Alle tre kommer fra nøgleroller i GXN gennem en årrække og har været en del af vækstrejsen i GXN, som præsenterer sig som en af verdens førende forsknings- og innovationsenheder inden for bæredygtighed i branchen, og beskæftiger mere end 20 ansatte.

Forsknings- og innovationsenheden specialiserer sig inden for cirkulært design, adfærdsdesign og digitalt design og indsamler og anvender den nyeste viden om materialer, bæredygtighed, adfærd og nye teknologier i 3XN’s design og arkitektur.

Læs opfølgning Kasper Guldager Jensen løfter lidt af sløret for nyt ejendomsselskab

Læs mange flere arkitektnyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder