Illustration: Lars Gitz Architects

Advokat nægter at opgive kæmpe nordsjællandsk boligprojekt efter politisk nej

– Det er ikke min plan at droppe boligbyggeriet. Jeg regnede ikke med at få projektet gennemført uden tilpasninger, og nu tager jeg et møde med arkitekten og kommunen om, hvordan projektet kan justeres, så det kan gennemføres,

Det siger advokat Gregers Rolighed Lauridsen til Frederiksborg Amts Avis.

Det sker, efter Udvalget for Miljø og Plan i Halsnæs Kommune i sidste uge afviste hans projekt, som omfatter byggeri af 839 boliger i et naturområde i Storebjerg i Hundested, der i dag er kendt som Magasingrunden eller Magasinskoven.

Advokaten har siden 2006 ejet det store naturområde gennem selskabet Storebjerg. Boligprojektet tegnet af Lars Gitz Architects er på 143.637 kvm, hvoraf cirka 57.500 kvm ønskes bebygget.

Fra 1934 til 2006 var Storebjerg ejet af Magasin og blev brugt til sommerlejr og udlejning af sommerhuse til Magasins ansatte. Siden har det været ejet af Storebjerg I/S – først af flere partnere og senere af Gregers Rolighed Lauridsen alene.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder