Fredagsbar med Estate 22. januar. Fra venstre: Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, projektchef Mia Scheel, Rum Arkitekter, og adm. direktør Flemming Engelhardt, Topdanmark Ejendomme

Se eller gense anden udgave af ’Fredagsbar med Estate’

Artiklen er opdateret, da den anden udgave af ’Fredagsbar med Estate’ nu har været afholdt.

Se eller gense live-udsendelsen med Flemming Engelhardt og Mia Scheel eller den første fredagsbar her

Næsten 500 så med enten live eller ved at streame programmet efterfølgende, da den første ’Fredagsbar med Estate’ rullede over skærmen fredag den 15. januar. Fredag den 22. januar blev denne udsendelse sendt, hvor chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, som altid har to nye gæster i studiet, der drøfter stort og småt fra ugen, der gik med et godt glas vin.

Fredagsbaren er et nyt tiltag fra Estate Media nu, hvor der igen er lukket ned, og ejendomsbranchens mange aktører følger regeringens opfordringer og sidder hjemme eller på et næsten tomt kontor. Nytårskurene er aflyst, men derfor behøver man nu ikke helt at miste opdateringen, der ellers ville komme fra netværket, eller at få en god snak om ugen, der gik i ejendomsbranchen.

Den virtuelle fredagsbar kører foreløbig i alt seks fredage live fra studiet i Amaliegade i København.

I denne udgave er adm. direktør i Topdanmark Ejendomme, Flemming Engelhardt, gæst i studiet. Flemming Engelhardt står i dag i spidsen for et lille team med store vækstambitioner og har ejendomme i porteføljen for 8 milliarder kr. Han er i fuld gang med at købe og ikke mindst udvikle nye projekter til porteføljen. Mange i ejendomsbranchen vil nok kende ham fra hans over 22 år i spidsen for administrationsselskabet Datea, der i dag hedder Newsec.

Dagens anden gæst er Mia Scheel, projektchef i Rum Arkitekter. Mia Scheel har fået til opgave at stå i spidsen for det jyske arkitektfirmas københavnske ekspansion, og hun har en bred tilgang både til arkitektfaget, hvor hun har erfaring fra en række højtprofilerede arkitektfirmaer, senest som partner i Zeso Architects, men hun sidder også i en række bestyrelser og er stærkt optaget af, hvordan vi bygger mere bæredygtigt.

Så med to markante og holdningsprægede profiler er der lagt op til en hyggelig eftermiddag og snak om ejendomsbranchen netop nu.

Se eller gense også premieren
I den første Fredagsbar med Estate var adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark med ansvar for alle ejendomsbranchens storkunder, Bjarne Jørgensen, gæster.

Se eller gense de første to live-udsendelser af fredagsbaren her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder