EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus får udsigt til Aarhus Rådhus. Foto: EDC/presse

EDC Erhverv i Aarhus vokser og bliver nabo til rådhuset

Efter mere end 23 år på Fredens Torv 1 i Aarhus C er pladsen blevet for trang for EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Derfor er lokalerne netop sat til udlejning, og erhvervsmægleren flytter senest 1. maj ind i nye og større lokaler på Rådhuspladsen 3 over for rådhuset. Her lejer EDC Erhverv sig ind på 562 kvm hos advokatvirksomheden Kromann Reumert og får dermed mere plads end de nuværende 354 kvm.

– Vi har i en periode kigget på nye lokaler til vores voksende Aarhus-erhvervsafdeling, og vi er meget tilfredse med, at vi nu har fundet nogle attraktive lokaler, der støtter op om vores vækststrategi. Vi er i øjeblikket 16 medarbejdere i Aarhus, og vi har i de kommende år lagt en ambitiøs vækststrategi, hvor vi lige nu er på udkig efter fire nye medarbejdere, hvoraf vi søger to nye partnere og to erhvervsmæglere, siger stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen.

– Den eller de nye partnere skal tage over efter vores tidligere direktør Søren Leth Pedersen, der efter 18 år stoppede ved årsskiftet for at blive selvstændig inden for ejendomsfondsbranchen. Vi glæder os således til at få vores nye team på plads, så vi kan fortsætte udviklingen, forklarer Poul Erik Bech.

Kiehn Christensen, der stoppede som direktør i EDC Bolig Poul Erik Bech i marts 2020 for i stedet at fortsætte i EDC Poul Erik Bechs bestyrelse og i et nyoprettet Advisory Board, har siden oktober arbejdet tæt sammen med Søren Leth Pedersen. Han fortsætter, indtil en ny ledelse i Aarhus-afdelingen er fundet.

Læs mere i Partner og direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus stopper

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder