Haraldsgades Skolehus på Østerbro i København. Foto: Cushman & Wakefield RED/presse

Dansk investor køber kontorejendom på Østerbro for 232 millioner kr.

Haraldsgades Skolehus, som består af cirka 10.600 kvm kontor og en parkeringskælder på 2.500 kvm på Østerbro i København, har fået ny ejer.

Det sker efter en handel til 232 millioner kr. Ejendommen er primært udlejet til virksomheder inden for biotekbranchen.

Køberen af kontorejendommen på Rønnegade 2 og 8 samt Lersø Parkallé 38-44 er en privat dansk investor, oplyser Cushman & Wakefield RED, som har formidlet salget for Dreyers Fond.

Sælger efter 38 års ejerskab
Dreyers Fond uddeler midler til initiativer og projekter, hvor formålet er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet, for eksempel i form af studierejselegater og andre legater.

– Som konsekvens af Dreyers Fonds strategi om primært at eje, drive og udvikle boligejendomme af høj kvalitet og med centrale beliggenheder i København var det naturligt for os at lade denne ejendom blive solgt i et struktureret salg. Vi glæder os over, at vi har indgået aftale med en professionel køber, som kan videreudvikle ejendommen, siger adm. direktør Bo Rygaard, Dreyers Fond, i en meddelelse.

Haraldsgades Skolehus er opført i 1964-1968 og har været ejet af Dreyers Fond siden 1983.

Den nye ejer overtog kontorejendommen med parkeringskælder med plads til 47 biler og 36 p-pladser på terræn den 15. januar.

Dreyers Fond blev i handlen repræsenteret af Advokatfirmaet Jordan Løgstrup og Cushman & Wakefield RED.

Læs mere om handlen i Indrejseforbud forhindrede udenlandske investorer i trecifret millionopkøb

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder