Nina Clement. Foto: Mangor & Nagel Arkitekter/presse

Mangor & Nagel finder kreativ chef i Årstiderne Arkitekter

18. januar tiltræder Nina Clement som kreativ chef i Mangor & Nagel Arkitekter efter et skifte fra Årstiderne Arkitekter.

31-årige Nina Clement skal være med til at stå i spidsen for Mangor & Nagels arbejde med private kunder inden for boligsegmentet og får base på kontoret på Nørrebro i København. Nina Clement kommer med erfaring inden for blandt andet kreativ projektledelse, procesoptimering og bæredygtighed.

Hun har siden 2014 været i Sweco-ejede Årstiderne Arkitekter, hvor hun har været sagsarkitekt og projektleder på en lang række projekter. Senest projekteringen af UN17 Village i Ørestad for Nrep, udviklingen af Sydhavnskvarteret for Nrep og AG Gruppen samt realiseringen af 10 bebyggelser på Grønttorvet i Valby for FB Gruppen.

– Jeg ser meget frem til at blive en del af Mangor & Nagel og træde ind i rollen som kreativ chef, hvor der både venter masser af spændende projektudvikling samt udvikling af tegnestuens private boligsegment, siger Nina Clement.

Nina Clement er uddannet cand.polyt.arch.eng fra Aalborg Universitet suppleret med +2 Uddannelsen for unge arkitekter.

Nina Clement var blandt de 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche på Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2020 – se hele talentlisten her.

Læs stort portræt:

 Nina Clement: Anciennitet er en ubetydelig størrelse, som man ikke skal lade sig begrænse af

Mangor & Nagel A/S opnåede i 2019 en omsætning på 65 millioner kr. mod 73 millioner kr. året før. Samtidig landede resultatet før skat på 3 millioner kr. mod 5,5 millioner kr. i 2018.

I 2019 havde arkitektvirksomheden i gennemsnit 82 ansatte mod 84 året før.

Læs mange flere arkitektnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder