Fredagsbar med Estate 15. januar. Fra venstre: Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, Anne Skovbro, By & Havn, og vicedirektør Bjarne Jørgensen, Realkredit Danmark

Se premieren på Fredagsbar med Estate

Artiklen er opdateret, da den første udgave af Fredagsbar med Estate nu har været afholdt.

Se eller gense live-udsendelsen her

Så er der lukket ned igen, og ejendomsbranchens mange aktører følger regeringens opfordringer og sidder hjemme eller på et næsten tomt kontor. Men derfor behøver vi ikke helt at miste netværk og en god snak om ugen, der gik i ejendomsbranchen.

Det gør Estate Media noget ved og inviterer til virtuel fredagsbar live fra Amaliegade i København de næste seks fredage.

I første udgave er adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark med ansvar for alle ejendomsbranchens storkunder, Bjarne Jørgensen, med i Fredagsbar med Estate.

Her vil de drikke et glas vin sammen med chefredaktør Kamilla Sevel og tale om ugens vigtigste begivenheder i ejendomsbranchen og deres oplevelse af situationen i markedet netop nu.

Så prop en god flaske og skål ugen ud sammen med resten af ejendomsbranchen kl. 15.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder